Ένα από τα πιο δημοφιλή ειδικά στοιχήματα αυτό το διάστημα αποτελεί η παραμονή του Gareth Bale στην Tottenham. Σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης των στοιχημάτων με το μεγαλύτερο τζίρο στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair (πού είναι τα λεφτά;), το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 300.000 δολάρια. Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις μέχρι τώρα, ενώ οι πρόσφατες ειδήσεις ενισχύουν την υπάρχουσα τάση.

gareth-bale-στη-Tottenham

Η επιλογή που προτιμούν οι παίκτες φαίνεται να είναι πως ο Gareth Bale δε θα μείνει στην Tottenham. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε με βάση το 60% του τζίρου των στοιχημάτων που έχει τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ταυτόχρονα η απόδοση έχει κατρακυλήσει στο 1.25, έχοντας ωστόσο αγγίξει πριν καιρό ακόμα και το 10.0 στιγμιαία! Μάλιστα αρχικά το να μείνει ο Bale στην Tottenham ήταν το επικρατέστερο σενάριο και το φαβορί του εν λόγω ειδικού στοιχήματος κατά τις πρώτες μέρες που προσφερόταν το στοίχημα.

Στη συνέχεια όμως ήρθαν δημοσιεύματα που έφερναν τη Real Madrid να ενδιαφέρεται για τον Ουαλό, ενώ μόλις χθες έγινε γνωστό πως η Tottenham ζητά 100 εκατ. λίρες. Συν τοις άλλοις, ο Bale δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Tottenham που ταξιδεύει για το φιλικό αγώνα με τη Monaco. Εξελίξεις που οπωσδήποτε ενισχύουν την άποψη πως ο Bale δε θα μείνει στην Tottenham.

Πόσο σίγουρο είναι ότι ο Bale δε θα μείνει στην Tottenham τελικά;

Αυτό είναι το ερώτημα που ψάχνει ακόμα απάντηση. Φυσικά εάν υπήρχε ένα σίγουρο στοίχημα, θα έπρεπε να στοιχηματίσουμε τα πάντα σε αυτό. Καθώς όμως τα ειδικά στοιχήματα γύρω από το μεταγραφικό παζάρι είναι ακόμα διαθέσιμα (δεν κλείδωσαν στο 1.01) και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Και η καλύτερη εικασία που μπορούμε να κάνουμε είναι πως ο Gareth Bale θα μείνει στην Tottenham κατά 20% κι άρα πολύ πιθανότερο είναι να μην αποτελεί παίκτη της Tottenham από τη νέα σεζόν. Αυτό μας λένε οι πιθανότητες στο στοίχημα, όπως αυτές υπολογίζονται από τις τρέχουσες αποδόσεις του ειδικού αυτού στοιχήματος.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.