Φτάσαμε ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Champions League και το θερμόμετρο θα χτυπήσει “κόκκινο” απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Schalke στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και είναι μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Εχει, μάλιστα, στα υπέρ του το 1-1 του Gelsenkirchen, αλλά και το ότι ο Huub Stevens γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την αντίπαλό του.

Αθανασιάδης-ΠΑΟΚ

Η Schalke (στο 2,10 και φαβορί στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μέχρι στιγμής. Μετά από τρεις αγωνιστικές στην Bundesliga αγνοεί τη νίκη ενώ μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα (3-3 με το Hamburg), διασύρθηκε με 4-0 στη Wolfsburg και ηττήθηκε με 2-1 στο Hannover. Παιχνίδι το οποίο έβγαλε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και, αξίζει να αναφερθεί, έδειξε καλύτερα στοιχεία με δέκα παίκτες! Ο Jens Keller είναι υπ’ ατμόν και όλα δείχνουν πως σε περίπτωση αποκλεισμού από τον ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στο σπίτι του. Το θετικό γι’ αυτόν είναι πως στη διάθεσή του επιστρέφουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν το Σάββατο, όπως οι Jefferson Farfan (στο 6,00) και Atsuto Uchida (στο 30,00), αλλά και το ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν αποκαρδιωτικός στο Αγρίνιο, χάνοντας 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Οι “ασπρόμαυροι” θα στηριχθούν στην εμπειρία του Κώστα Κατσουράνη και του Αλέξανδρου Τζιόλη αλλά και στις εμπνεύσεις του Miroslav Stoch (στο 9,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) για να κρατήσουν το μηδέν και στις αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση, για πρώτη φορά, στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον γρήγορο ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι της Schalke. Το στοίχημα είναι να μην δεχθεί γκολ. Εάν τα καταφέρει, τότε έχει πολλές ελπίδες. Αν όχι, τότε θα πρέπει ο “Κλάους” Αθανασιάδης (στο 8,00) να πάρει το όπλο του…

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Schalke:

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

111. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ        8,00

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

131. CLEMENS        18,00

113. ΠΑΟΚ – SCHALKE      0-1 ΓΚΟΛ      2,90

113. ΠΑΟΚ – SCHALKE      UNDER         1,65

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).