Βραδιά Champions League νούμερο δύο, η σημερινή. Μόνο που εκτός από τα παιχνίδια για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, υπάρχει ακόμη μία αναμέτρηση που ξεχωρίζει. Αναφέρομαι στον αγώνα ρεβάνς για το Super Cup Ισπανίας, με την Barcelona να υποδέχεται την Atletico Madrid στη ρεβάνς του 1-1 του Vicente Calderon.

super-cup-ισπανίας-Bercalona-Atletico-Madrid

Παιχνίδι στο οποίο είχαν σκοράρει ο… πρώην David Villa (στο 10,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) και ο… νυν Neymar (στο 4,50 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει). Ο Βραζιλιάνος, πάντως, δεν αναμένεται να ξεκινήσει ούτε απόψε στο αρχικό σχήμα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του προπονητή της Barcelona (στο 1,33 ο άσος στο ΠΑΜΕ Στοίχημα), Gerardo Martino. Η “Barca” κέρδισε με τα χίλια ζόρια στη Malaga, με τον Adriano να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ, αλλά να τραυματίζεται και να μην αγωνίζεται σήμερα. Το θετικό για τον Martino είναι πως επανέρχονται οι Daniel Alves (στο 22,00) και Sergio Busquets (στο 35,00) που δεν αγωνίστηκαν στο Rosaleda. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό για τους “blaugrana” είναι το αν θα παίξει ο Lionel Messi (στο 4,00). Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο την περασμένη Τετάρτη στη Μαδρίτη, δεν έπαιξε με τη Malaga και όλα είναι ανοιχτά.

Η Barcelona εξακολουθεί να έχει κενά στην άμυνά της και αυτά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Atletico (στο 6,00 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα). Ειδικά οι Diego Costa (στο 10,00) και Turan Arda (στο 18,00) που έκαναν… παπάδες την Κυριακή, με τους “rojiblancos” να διασύρουν με 5-0 τη Rayo Vallecano. Ο Diego Simeone δεν έχει προβλήματα και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, με στόχο να κάνει την έκπληξη στο Camp Nou. Βέβαια, η Atletico δεν έχει καθόλου καλή παράδοση, αλλά οι απουσίες της Barcelona αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας στους φιλοξενούμενους. Θα παίξουν κλειστά και θα ελπίζουν να μην είναι έτοιμοι οι Messi και Neymar , αλλά και να… κλείσει ο Villa το σπίτι της προηγούμενης ομάδας του.

Προγνωστικά Barcelona – Atletico Madrid:

016. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

141. DIEGO COSTA 10,00

016. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

122. PEDRO   6,50

171. BARCELONA – ATLETICO MADRID 2-3 ΓΚΟΛ     2,20

171. BARCELONA – ATLETICO MADRID 2-1 (ΑΣ)       8,50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).