Γιατί δεν πρέπει να ποντάρεις με σύστημα Martingale; Επειδή ο θησαυρός δεν κρύβεται σε αυτό το σύστημα πονταρίσματος, αλλά στην απόδειξη της αποτυχίας του!

Άνθρακες ο θησαυρός του συστήματος πονταρίσματος Martingale στο στοίχημα

καμμενα-λεφτα

Οι θησαυροί που κρύβονται στο ίντερνετ είναι πολλοί και περιμένουν να τους ανακαλύψουμε. Ένας από αυτούς μοιάζει για πολλούς να είναι το σύστημα Martingale, που όμως αργά ή γρήγορα θα δοκιμάσει τις αντοχές του τζογαδόρου. Κι αυτό θα συμβεί όταν αναπόφευκτα θα έρθει το χαμένο σερί στοιχημάτων.

Σίγουρα θα έχεις στοιχηματίσει με σύστημα Martingale τουλάχιστον μια φορά!

Ακόμα κι αν δεν το ξέρεις, όταν διπλασίασες το ποντάρισμά σου μετά από ένα χαμένο… «άχαστο» στοίχημα, εφάρμοσες το σύστημα Martingale. Σύμφωνα με το σύστημα αυτό, διπλασιάζουμε το στοίχημά μας μετά από κάθε χαμένο στοίχημα. Έως ότου κερδίσουμε κάποιο και ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.

Το τελικό μας καθαρό κέρδος είναι το κέρδος που είχαμε ως στόχο στο πρώτο στοίχημα. Δηλαδή αν ξεκίνησες με 5 ευρώ για να κερδίσεις 10 (καθαρό κέρδος 5 ευρώ), μετά από 5, 10, 20 χαμένα στοιχήματα εάν κερδίσεις, θα κερδίσεις αυτά τα 5 ευρώ. Θα έχεις φτάσει όμως να ποντάρεις το 1000πλάσιο! Αν δε με πιστεύεις άνοιξε το κομπιουτεράκι του υπολογιστή σου και βρες το αποτέλεσμα του δύο εις την δεκάτη.

[quote type=”center”]Είδες που θα ποντάρεις το 1024πλάσιο μετά από δέκα χαμένα στοιχήματα;[/quote]

Δώσε προσοχή στο «εάν». Τίποτα δεν αποκλείει ότι μετά το 10o χαμένο στοίχημα θα έρθει και το ενδέκατο! Και το δωδέκατο! Και το εικοστό και το πεντηκοστό. Θεωρητικά στο σύστημα Martingale θέλεις άπειρο κεφάλαιο. Και κάποτε η πράξη θα συμβαδίσει με τη θεωρία.

Α, επίσης μην μπερδεύεις τα συστήματα πονταρίσματος με τα συστήματα στο στοίχημα. Αν και θα βρεις μερικά από αυτά στο link.

σύστημα-martingale-κεφάλαιο-ποντάρισμα

Να ένας θησαυρός στο ίντερνετ!

Δε θέλω να επεκταθώ άλλο στο σύστημα Martingale. Είναι άσκοπο να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό. Καλά θα κάνεις να μην ασχοληθείς κι εσύ. Ποτέ. Σε οποιαδήποτε παραλλαγή του Martingale κι αν πέσει το μάτι σου. Αν και θα νομίσεις ότι βρήκες τον κρυμμένο θησαυρό που θα σε κάνει να κερδίσεις στο στοίχημα, οι θησαυροί είναι πολύ καλύτερα κρυμμένοι.

Δες ας πούμε ένα θησαυρό που βρήκα στο ίντερνετ: μια μαθηματική ανάλυση του συστήματος Martingale. Μη φοβηθείς με το «μαθηματική ανάλυση», δεν είσαι υποχρεωμένος να τη μελετήσεις. Αρκούν τα συμπεράσματα.

Γιατί είναι κρυμμένος ο θησαυρός; Γιατί βρίσκεται σε ένα ξεχασμένο blog του ίντερνετ, όπου υπάρχουν μόλις 4-5 άρθρα. Σχεδόν κανείς δε θα το έχει προσέξει. Μέχρι που το πρόσεξε ο Betakos (διάβασε το τελευταίο του άρθρο για την γκανιότα σημείου) μέσω του δικού του blog, από όπου το ανακάλυψα κι εγώ. Κι εκεί βρήκα την απόδειξή του για το…

Πόσο αποτυχημένο είναι το σύστημα Martingale!

Αν έχεις χρόνο και ειδικά αν πιστεύεις πραγματικά ότι το σύστημα Martingale θα σε βγάλει από τον κουβά (oh God), πρέπει να το διαβάσεις όλο. Αν δεν έχεις χρόνο, αλλά εξακολουθείς να είσαι θαυμαστής του Martingale, διάβασε τις 3 τελευταίες παραγράφους. Αν πάλι δεν πιστεύεις σε τέτοια συστήματα πονταρίσματος (και πολύ καλά κάνεις και μπράβο σου όπως θα έλεγε ο Μάνος ο Βουλαρινός) δεν χρειάζεται να διαβάσεις ακόμα μια απόδειξη για την αποτυχία του συστήματος Martingale. Αποθήκευσέ την όμως για να τη έχεις πρόχειρη, όποτε σε ρωτούν τη γνώμη σου για το σύστημα αυτό.

Όπως δηλαδή κάνω κι εγώ με το κείμενο αυτό!

Ο Crocodile23, ο αρθρογράφος του blog, είναι κρίμα που δεν έχει κάνει ένα πιο ξεχωριστό blog. Πάντως αν ποτέ μας διαβάσει, θα τον περιμένει πάντα μια θέση στο Στοίχημα Online να μοιραστεί κι άλλους θησαυρούς με τους παίκτες.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.