Διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο και ευκαιρία για γενική μελέτη όσον αφορά το στοίχημα.

Στο παρόν άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας ένα ενδιαφέρον στατιστικό εύρημα. Καθώς μελετούσα γενικά το αρχείο στατιστικής μου όσον αφορά την Premier League, με έκπληξη διαπίστωσα ότι οι φαβορί αποδόσεις γύρω στο 1,15-1,20 μόνο φαβορί δεν θα πρέπει να θεωρούνται! Παρακάτω θα καταλάβετε την αιτία.

Χωρίς να δαπανήσω περισσότερο χρόνο και χώρο γενικά, παραθέτω τις παρακάτω 2 εικόνες, διότι ως γνωστόν: 1 εικόνα ίσον 1000 λέξεις.

Η πρώτη είναι το ιστορικό των αναμετρήσεων κλάσης 0,12 (Απόδοση Γηπεδούχου προς Απόδοση Φιλοξενούμενου).

0,12 cluster history

Η δεύτερη είναι η γραφική απεικόνιση καθαρού κέρδους με μέθοδο πονταρίσματος στην ισοπαλία την εξής:

[box type=”bio”]Ποντάρισμα= 1 προς Προσφερόμενη Απόδοση Ισοπαλίας – 1[/box]

0,12 profit

Κλείνω με την αυτονόητη παρατήρηση ότι η κλάση 0,12 προσφέρει διαρκώς κερδοφορία στοιχηματίζοντας στην ισοπαλία σίγουρα από τις 16/8/2008 έως τις 19/1/2013.

Δηλαδή έχει δείξει μια σεβαστή διαχρονικότητα στις 4 τελευταίες σεζόν. Αν και δεν μπορώ να αποδείξω αν και πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η τάση, δεν μπορώ να αποδείξω και το αντίθετο. Οπότε είναι προσωπική επιλογή του καθενός να ακολουθήσει από δω και μετά την πορεία της «μετοχής» αυτής ή όχι.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+