Εγώ λέω ότι αξίζει για έναν και μόνο λόγο. Εξαιτίας της πτώσης της απόδοσης του στοιχήματός του. Που βέβαια δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στον αγώνα του Σαββάτου. Ενδιαφέρον όμως έχουν και οι υπόλοιπες αλλαγές αποδόσεων που παρατηρούνται 3 ώρες πριν την έναρξη του Grand Prix της Formula 1 στην Ιταλία.

formula-1-Ιταλία-αλλαγές-αποδόσεων

Η απόδοση του Vettel πέφτει για ακόμα ένα αγώνα της Formula 1. Καμία έκπληξη, αφού ο Γερμανός βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη θέση κάθε εκκίνησης τελευταία. Μπορεί όμως να επαναλάβει την ίδια απόδοση και να κερδίσει τον αγώνα στην Ιταλία; Πολύ πιθανόν. Κι όσο η πτωτική γραμμή τάσης στο γράφημά του (κόκκινο βέλος) δε θα διασπάται, θα στοιχηματίζω ότι μπορεί.

Το γράφημα της απόδοσης του Alonso κρύβει περισσότερα στοιχεία. Καταρχήν βλέπουμε ότι κανένα στοίχημα δε ταιριάστηκε χαμηλότερα από το 4.00. Τουλάχιστον στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Γιατί λογικά στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων οι αποδόσεις υποθέτω πως θα έφτασαν πιο χαμηλά.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στο επίπεδο της απόδοσης με το νούμερο 7.00. Σχεδιάζοντας την πράσινη διακεκομμένη γραμμή, προσπάθησα να δείξω τη διάσπαση του προηγούμενη επιπέδου αντίστασης, που τώρα θα λειτουργήσει ως επίπεδο στήριξης. Εκτός βέβαια κι αν διασπαστεί. Αλλά όσο η απόδοση δεν πέφτει κάτω από 7.00, δεν προβλέπω νίκη για τον Alonso.

Κι ερχόμαστε στο γράφημα του Webber. Πτώση όπως είπαμε για το στοίχημά του. Μέχρι το 9.00 περίπου όπου βρήκε… τοίχο. Προς το παρόν όμως, καθώς η πτωτική τάση είναι εμφανής και χωρίς την ανάγκη της σχεδίασης το βέλους. Αναλόγως την εκκίνηση του Grand Prix στην Ιταλία, η απόδοση θα διορθώσει μέχρι το 15 (ή ακόμα και στο… 1.000 αν ο Webber βγει εκτός αγώνα) ή θα πέσει χαμηλότερα του 9.00. Και μόλις το κάνει θα είναι κατά τη γνώμη μου ένα καλό στοίχημα live.

Από εκεί και πέρα το χάος. Οι αποδόσεις των στοιχημάτων του Rosberg και Hamilton έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ Hulkenberg και Massa εξέπληξαν την αγορά, ξεκινώντας από την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Τα γραφήματα των αποδόσεών τους μοιάζουν, για αυτό συμπεριέλαβα στην αρχική εικόνα μόνο την απόδοση του Massa. Που εδώ που τα λέμε θα προσελκύσει περισσότερα στοιχήματα.

Μην ξεχάσω να δείξω και τις αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα για το Grand Prix Ιταλίας της Formula 1.

formula-1-Ιταλία-πάμε-στοίχημα-

Τι λέτε; Αξίζει το 8.00 απόδοση του Webber για νικητή του αγώνα της Formula 1 στην Ιταλία; Ή θα ποντάρετε στο «σίγουρο» 1,45 του Vettel; Ίσως πάλι να προτιμήσετε τον Alonso, παρά την άνοδο της απόδοσής του. Μάλλον κρίνετε πως η αγορά κάνει λάθος και χαρακτηρίζετε το 6.00 ως value bet. Σας το εύχομαι.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.