[box type=”info”]StoiximaOnline: Δυστυχώς η δημοσίευση του παρακάτω κειμένου έρχεται μετά την ολοκλήρωση του αγώνα West Brom – Swansea. Παρόλα αυτά αξίζει η ανάγνωση της ανάλυσης του αρθρογράφου.[/box]

Αν και το σημερινό πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει την αναμέτρηση Liverpool – Manchester United, η οποία και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, εγώ θα αναλύσω την στατιστική της αναμέτρησης West Brom-Swansea, με σκοπό να ανακαλύψουμε πιθανές αξίες σε διάφορες αγορές.

Θα ξεκινήσω με την αγορά Over/Under τέρματα, στην οποία παρατηρώ ότι το σημείο του Over δέχεται πιέσεις από το παικτικό κοινό και πλέον φαίνεται ως το φαβορί σημείο για την αγορά. Όμως ταυτόχρονα δεν αποτελεί σημείο με αξία. Η αναμέτρηση ανήκει την κλάση 0,94 (Απόδοση γηπεδούχου/Απόδοση φιλοξενούμενου τιμές ΟΠΑΠ).

Στα τελευταία 24 παιχνίδια αυτής της κλάσης έχουν σημειωθεί μόλις 9 Over 2,5 που σημαίνει μόλις 37,5% επαλήθευση και συνεπώς θα έπρεπε να ρισκάρουμε σε απόδοση 2,67!

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι στα τελευταία 24 παιχνίδια της κλάσης έχουμε 15 Under 2,5 και η δίκαιη απόδοση είναι 1,60. Άρα ακόμα και το 1,75 στο Πάμε Στοίχημα έχει αξία και πόσο μάλλον το 2,00 που κυκλοφορεί γενικά στο διαδίκτυο.

Συνεχίζω σε Ασιατικό Handicap. Στα 24 τελευταία ματς της κλάσης 0,94 μόλις στα 2 ο γηπεδούχος έχει καταφέρει να νικήσει με διαφορά 2 τερμάτων. Αυτό σημαίνει ότι στα υπόλοιπα 22 παιχνίδια οι γηπεδούχοι δεν καταφέρνουν να σπάσουν το 1,5 τέρμα πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων. Με άλλα λόγια το Swansea +1,5 έχει 22/24 δηλαδή 91,7% πιθανότητα και συνεπώς οποιαδήποτε τιμή πάνω από το 1,09 θεωρείται value.

Την ώρα που γράφω η απόδοση του σημείου είναι σε επίπεδα αξίας, αλλά καταλαβαίνουμε ότι το 1,16 δεν είναι απόδοση που θα τραβήξει κάποιον. Αν κατεβούμε στο Swansea +0,5 όμως, το 1,50 που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποτελεί και αυτό value επιλογή αφού 18/24 παιχνίδια το έχουν επαληθεύσει.

Γενικότερα η στατιστική της κλάσης δείχνει τάση στο Χ2.

Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο που ίσως αξίζει να αναφερθεί είναι ότι μόλις 6/24 παιχνίδια της κλάσης έμειναν στην ισοπαλία στο ημίχρονο. Μάλιστα παρατηρώ ότι το σημείο του διπλού στο ημίχρονο έχει σχετική τάση.

Half-Time-West Brom-Swansea

Θα κλείσω την αναφορά μου με 2 fun bet, όπως τα λέω εγώ, τα οποία είναι 2 ημίχρονα τελικά τα οποία εννοείται δεν θα συνδυαστούν σε παρολί με «καλά» σημεία, αλλά για το «αν» να παιχτούν σε ζητούμενα.

  • 2/2
  • 1/Χ

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+