Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται ο τέταρτος γύρος του Capital One Cup στην Αγγλία. Η Tottenham υποδέχεται τη Hull με τις δυο ομάδες να κοντράρονται για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών ενώ η Newcastle περιμένει τη Manchester City θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τη βαριά ήττα της πρεμιέρας. Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

Μόλις την Κυριακή στο White Hart Lane, η Tottenham (στο 1,30 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) κέρδιζε με 1-0 τη Hull (στο 7,50). Παιχνίδι το οποίο «σημαδεύτηκε» από τις δηλώσεις του προπονητή των Spurs, Andre Villas-Boas, ο οποίος τα… έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας επειδή δεν στήριξαν σωστά τους παίκτες του!

http://www.youtube.com/watch?v=KJk43NVJ1L4

Γεγονός είναι πως η Hull έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι φέτος, έχοντας δεχθεί μόλις 10 γκολ σε εννέα αγώνες στην επιστροφή της στην Premier League. Αλλά και η Tottenham, παρά τις πολλές και καλές μεταγραφές, έχει σημειώσει μόλις 9 γκολ σε ισάριθμα ματς. Κάτι δείχνουν αυτοί οι αριθμοί… Με την Tottenham να παίζει με αρκετές αλλαγές – μία από αυτές ο πανάκριβος Eric Lamela – και τον Steve Bruce να κατεβάζει αποστολή ίδια με αυτή της Κυριακής, δύσκολα οι θεατές θα δουν πολλά γκολ στο White Hart Lane.

Λέγοντας για αλλαγές, σίγουρα θα υπάρχουν πολύ περισσότερες στην ενδεκάδα της Manchester City (στο 1,55) που ταξίδεψε στο Saint James Park για να αντιμετωπίσει τη Newcastle (στο 4,50). Με τις δυο ομάδες να έρχονται από ήττες από μισητούς αντιπάλους – η Newcastle από τη Sunderland και η City από την Chelsea – σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα. Ειδικά για τη Manchester City που βρέθηκε έξι βαθμούς κι έξι θέσεις πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal.

Ο προπονητής της, Manuel Pellegrini, ξεκαθάρισε πως θα προβεί σε αλλαγές – μια από αυτές θα είναι η χρησιμοποίηση του Castel Pantillimon αντί του ντεφορμέ Joe Hart κάτω από τα δοκάρια – ενώ για μια ακόμη φορά δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός Vincent Kompany. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Newcastle, Alan Pardew, είπε πως θα δώσει βάρος στο θεσμό μιας και είναι ο εύκολος τρόπος για έξοδο στο Europa League. Επιπλέον, οι Magpies θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την βαριά ήττα 4-0 στο Etihad Stadium στην πρεμιέρα της Premier League. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της Newcastle που έχει να κερδίσει τη Manchester City από το Σεπτέμβριο του 2005 (1-0 στο St James Park) – ακολούθησαν 12 ήττες και δύο ισοπαλίες! Ευκαιρία είναι να τη σπάσουν…

Προγνωστικά στο Capital One Cup:

149. NEWCASTLE – MANCHESTER CITY          1X (δε)            1,97

149. NEWCASTLE – MANCHESTER CITY          OVER 1,45

149. NEWCASTLE – MANCHESTER CITY          GOAL 1,45

******************************************

150. TOTTENHAM – HULL CITY  UNDER          1,80

150. TOTTENHAM – HULL CITY  1-0 ή 2-0 (ΑΣ) 5,75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).