Με τους ομίλους 1-4 ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ η 3η αγωνιστική του Champions League. Σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα χθες, για τα γκρουπ 5-8, κύλησαν φυσιολογικά ενώ η σημερινή βραδιά έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Da Luz απέναντι στην Benfica, με το νικητή της αναμέτρησης να αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης, πίσω από την Paris Saint Germain. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τους ομίλους.

Στον 1ο όμιλο, η Manchester United (στο 1,45) θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη τη Real Sociedad (στο 6,00). Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραπαίουν στην Premier League, με τον David Moyes να νιώθει ήδη άβολα στη θέση του, αλλά στο Champions League τα πάνε κάπως καλύτερα. Ειδικά εάν κερδίσει απόψε το βράδυ μια ομάδα άπειρη, αλλά με ενθουσιασμό και με εξαιρετικό πλάνο παιχνιδιού, η Manchester United θα μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία τη συνέχεια στη διοργάνωση. Η Sociedad πέρασε νικηφόρα από το Mestalla το Σάββατο, πετυχαίνοντας μόλις τη δεύτερη φετινή νίκη της, αλλά έχοντας μηδέν βαθμούς έπειτα από δυο αγωνιστικές στο γκρουπ, γνωρίζει πως χρειάζεται γκολ για να ελπίζει. Προβάδισμα στο over (στο 1,55), αλλά και στο goal (στο 1,60). Αμφίρροπη προβλέπεται η σύγκρουση στη Γερμανία, με τη Leverkusen (στο 1,75) να περιμένει τη Shakhtar Donetsk (στο 3,90). Οι «ασπιρίνες» μετρούν επτά διαδοχικές νίκες στην Bay Arena κι έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Bundesliga, με τους Sidney Sam και Stefan Kiessling να βρίσκουν ανελλιπώς δίχτυα, αλλά και η Shakhtar συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές αήττητη κι έρχεται από το επιβλητικό 7-0 επί της Arsenal Kiev, με τον Facundo Ferreira να κάνει hat-trick. Η λογική λέει κι εδώ goal (στο 1,45) και over (στο 1,55) ενώ ίσως αξίζει ένα ρίσκο στο 4-6 γκολ (στο 2,60), με βάση τη συχνότητα που σκοράρουν Leverkusen και Shakhtar.

Στον 2ο όμιλο, Real Madrid (στο 1,55) και Juventus (στο 5,00) κοντράρονται, ουσιαστικά, για την πρωτιά του ομίλου, αν και η «Βασίλισσα» είναι ήδη το φαβορί, έχοντας κάνει το δύο στα δύο, πετυχαίνοντας 10 γκολ στα παιχνίδια αυτά, με τον Cristiano Ronaldo (στο 4,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) τα πέντε εξ αυτών. Η Juventus έχει δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και, εάν η Galatasaray κερδίσει την Kobenhavn και σήμερα και σε δυο βδομάδες, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η ομάδα του Antonio Conte έχει δυο τρεις απουσίες στην επίθεση, ωστόσο μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πεσμένη ψυχολογία, μετά το βαρύ 4-2 με το οποίο ηττήθηκε στη Fiorentina – πρώτη φετινή ήττα. Η Real Madrid θα το ψάξει το γκολ αλλά χωρίς να «τρελαίνεται» κιόλας, η Juventus θα το πάει στο λάου λάου για να πάρει, τουλάχιστον, το βαθμό, επομένως δεν αποκλείεται να βγει το under (στο 2,10). Φυσικά, τον Ronaldo δεν τον ξεγράφει κανείς…  Η Galatasaray (στο 1,35), στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, είναι το φαβορί και με τον Roberto Mancini να γεύεται την πρώτη του νίκη στον πάγκο της «τσιμ μπομ» με το 2-1 επί της Kardemir Karabukspor, η λογική λέει πως η Kobenhavn (στο 6,75) θα λυγίσει στο Ali Sami Yen. Εχοντας, όμως, πάρει η Kobenhavn ισοπαλία από τη Juventus και πετύχει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος με τον Stale Solbakken στον πάγκο, το 1,35 στον άσο της Galata είναι αστείο. Πιθανότερο το 2-3 γκολ (στο 2,00).

Στον 3ο όμιλο, ο Ολυμπιακός (στο 4,35) ταξίδεψε στη Λισσαβόνα για να επαναλάβει – ολικά ή εν μέρει – το… θαύμα των Βρυξελλών. Ωστόσο, άλλο Anderlecht κι άλλο Benfica (στο 1,70). Εστω κι αν οι «Αετοί» θα έχουν δυο τρεις απουσίες στην επίθεση, όσο υπάρχει ο Oscar Cardozo (στο 4,50 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) το γκολ για την ομάδα του Jorge Jesus θα είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ειδικά μέσα στο Da Luz. Από την άλλη, υπάρχει ο Κώστας Μήτρογλου (στο 7,50) που θα ταλαιπωρήσει τον Luisao, ωστόσο νομίζω πως η Benfica έχει τον τρόπο της εντός έδρας και το 1,70 στον άσο – για τον… συνηθισμένο Ολυμπιακό των ευρωπαϊκών ταξιδιών – είναι δίκαιο και εφικτό. Στο άλλο παιχνίδι, η Paris Saint Germain (στο 1,40) κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Η νεανική ομάδα της Anderlecht (στο 6,50) διαλύθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα σήμερα το έργο της είναι πολύ πιο δύσκολο. Το θέμα είναι να παίξουν σοβαρά ο Zlatan Ibrahimovic (στο 4,50), ο Edinson Cavani (στο 5,00) και ο Ezequiel Lavezzi (στο 8,00). Τα άλλα θα είναι απλά…

Στον 4ο όμιλο, τέλος, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που λέγεται Bayern Munich που δίνεται στο 1,25 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα και μάλιστα με πλεονέκτημα ενός γκολ στη Viktoria Plzen (στο 7,00). Εάν μπορούσαμε να ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα, θα προτιμούσα τον Arjen Robben για σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ: έχει σκοράρει ήδη σε πέντε σερί ματς στο Champions League και θέλει ακόμη ένα ματς για να «πιάσει» τους Burak Yilmaz, Ronaldo και Marouane Chamakh στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης. Η Manchester City (στο 1,65) ταξίδεψε στη Μόσχα έχοντας απουσίες στην άμυνα και εντός έδρας η CSKA (στο 4,25) έχει αποδείξει πως γκολ πετυχαίνει – αλλά και δέχεται. Η απουσία του Vincent Kompany θα κάνει πιο επιφυλακτική την ομάδα του Manuel Pellegrini, αλλά οι David Silva (στο 12,00) και Sergio Aguero (στο 5,50) δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία ματς της Manchester City. Η επιστροφή του Seydou Doumbia (στο 2,75 σαν Οποιοσδήποτε Παίκτης) «εξασφαλίζει» γκολ και για την CSKA Moscow, με το goal (στο 1,55) και το over (στο 1,60) να είναι οι καλύτερες επιλογές.

Προγνωστικά Champions League:

137. CSKA MOSCOW – MANCHESTER CITY     GOAL 1,55

137. CSKA MOSCOW – MANCHESTER CITY     OVER  1,60

014. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

111. AGUERO 5,50

*****************************************

138. ANDERLECHT – PARIS SAINT GERMAIN 2/2 (Η/Τ)     1,95

017. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

115. LAVEZZI         8,00

*****************************************

139. GALATASARAY – KOBENHAVN      2-3 ΓΚΟΛ     2,00

*****************************************

140. LEVERKUSEN – SHAKHTAR DONETSK      GOAL 1,45

140. LEVERKUSEN – SHAKHTAR DONETSK      OVER  1,55

140. LEVERKUSEN – SHAKHTAR DONETSK      4-6 ΓΚΟΛ     2,60

*****************************************

141. MANCHESTER UNITED – REAL SOCIEDAD         OVER  1,55

141. MANCHESTER UNITED – REAL SOCIEDAD         GOAL 1,60

*****************************************

142. BAYERN MUNICH – VIKTORIA PLZEN     1        1,25

*****************************************

143. BENFICA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1        1,70

016. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

115. CARDOZO        4,50

*****************************************

144. REAL MADRID – JUVENTUS UNDER         2,10

015. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

125. RONALDO       4,00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

  1. Kostas Vroulis on

    Μέτρια και η σημερινή βραδιά. Βγήκε άνετα το Goal (1,55) και το Over (1,60) στο CSKA Moscow – Manchester City, με τον Aguero να σκοράρει μεν, αλλά δεύτερος. Η Paris Saint Germain έκανε πάρτι στις Βρυξέλλες από το πρώτο ημίχρονο (1,95) αλλά ο Ibrahimovic πήρε όλη τη δόξα. Αποτυχία στο ματς της Τουρκίας, βγήκε το Over (1,55) και το 4-6 γκολ (2,60) στο Leverkusen – Shakhtar όχι όμως και το Goal, αποτυχία – αφύσικη βάσει εικόνας του αγώνα – στο Old Trafford, χαλαρά πέρασε ο άσος της Bayern (1,25), η Benfica με στεναχώρησε ενώ κι ο Cardozo σκόραρε δεύτερος ενώ ο Ronaldoi (4,00) έκανε τη δουλειά του στη Μαδρίτη.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version