Οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος ενδιαφέρονται κυρίως για προγνωστικά στο στοίχημα. Αυτό μαρτυρά η υπερπροσφορά προγνωστικών από πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων στο Ελληνικό διαδίκτυο. Όπως έχεις καταλάβει όμως το δικό μας στοιχηματικό blog δε στηρίζει την όποια επιτυχία του στα προγνωστικά στοιχήματος. Η δικιά σου αδυναμία να κερδίσεις στο στοίχημα όμως, μήπως οφείλεται σ’ αυτά τα προγνωστικά που διαβάζεις καθημερινά;

προγνωστικά-στοιχήματος-αποδόσεις

Άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα που προέρχεται από μήνυμα που έστειλε επισκέπτης του Στοίχημα Online. Στο email του αναφέρει:

[quote]Απορώ πάντως που βρίσκεις δύναμη να τα γράφεις όλα αυτά, όταν το 99.9% των ανθρώπων στην Ελλάδα που μπαίνουν σε στοιχηματικά sites, έχουν περίπου άγνοια και περιμένουν μόνο προγνωστικά σε σημεία . Άσε που αμφιβάλλω και για αρκετούς που δουλεύουν σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα… Πιστεύω ότι στη πρώτη παράγραφο κάθε άρθρου φεύγουν από τη σελίδα.[/quote]

Φυσικά έχει δίκιο. Οι Έλληνες παίκτες αναζητούν το κέρδος σήμερα, τα προγνωστικά εκείνα που θα τους πάνε ταμείο, τα «σίγουρα» της ημέρας. Κάτι που βεβαίως γνώριζα (όπως και πολλοί άλλοι) πριν αποφασίσω να δημιουργήσω αυτό εδώ το blog που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή (εκτός αν μας αντέγραψαν).

Οπότε αφού ήδη ήξερα ότι οι Έλληνες ψάχνουν κυρίως για προγνωστικά στοιχήματος, γιατί δεν επικεντρώθηκα στη δημοσίευση προγνωστικών για την επιτυχία της ιστοσελίδας; Επειδή πολύ απλά…

Η δημοσίευση αποκλειστικά και μόνο προγνωστικών δε θα έκανε το blog να ξεχωρίσει

Σε αυτή τη ζωή έχεις τρεις δρόμους να επιλέξεις εάν θέλεις να πετύχεις, σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν δραστηριοποιείσαι κατά τη γνώμη μου.

  1. Να φτιάξεις κάτι εντελώς πρωτότυπο: Όμως οι πρωτότυπες ιδέες σπανίζουν και εδώ που τα λέμε, πόση πρωτοτυπία να χωρέσει σε ένα blog για το στοίχημα; Μια πρωτότυπη ιδέα είναι ας πούμε να στοιχηματίζεις ποιο θα είναι το επόμενο δημοφιλές βίντεο στο YouTube! Κι ακόμα κι αν έχεις την πρωτότυπη ιδέα, αυτό δεν εξασφαλίζει την επιτυχία από μόνη της.
  2. Να κάνεις ό,τι κάνουν οι άλλοι, καλύτερα: Η αντιγραφή δεν είναι απαραίτητα κακή. Όμως πρέπει να καταφέρεις να βελτιώσεις αυτό που κάνουν οι άλλοι, προκειμένου ο κόσμος να επιλέξει εσένα. Μην ξεχνάς ότι ο κόσμος θα χρειαστεί να αλλάξει και τις μακροχρόνιες συνήθειές του, όταν για χρόνια επέλεγε τον ανταγωνιστή σου και τώρα πρέπει να μάθει να προτιμά το δικό σου προϊόν. Με άλλα λόγια, θα έπρεπε να δίνουμε συνεχώς καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, ή να εμφανίζουμε εντυπωσιακά ταμεία.
  3. Να διαφοροποιηθείς από τον ανταγωνισμό: Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό blog για στοίχημα. Αυτό το σκοπό τον υιοθέτησαν και οι συνεργάτες κι αρθρογράφοι του blog, οι οποίοι παρουσιάζουν το δικό τους τρόπο σκέψης, μοναδικές ειδήσεις που αγνοούν άλλα στοιχηματικά sites στην Ελλάδα και θέματα που ξεφεύγουν από το αθλητικό στοίχημα.

Κυρίως όμως το blog φτιάχτηκε με μεράκι και όρεξη να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να μιλήσουμε ως παίκτες με άλλους παίκτες. Τώρα αν έχουν ή όχι απήχηση αυτά που γράφουμε, θα φανεί στο… χειροκρότημα!

Στη συνέχεια του email, διαβάζω:

[quote]Έχεις ανεβάσει πάντως σημαντικό υλικό (και σε ποσότητα) στο site. Όταν ξεκινάω να διαβάσω κάποιο άρθρο καταλήγω με τις παραπομπές (πολύ καλό) να διαβάζω και καμιά δεκαριά άλλα. Δε ξέρω τι επισκεψιμότητα έχεις, γιατί όπως σου είπα για αυτό που θέλει η μάζα είσαι αντιτουριστικός, αλλά έχεις κάνει καλή δουλειά.[/quote]

Αντιτουριστικός! Ένας χαρακτηρισμός που ταιριάζει γάντι! Πραγματικά, υπάρχουν άρθρα που κυριολεκτικά η δημοσίευσή τους κρίθηκε στο… παρά πέντε! Κατά τη διάρκεια της συγγραφής τους, αναρωτήθηκα αρκετές φορές αν θα είχε νόημα να τα ολοκληρώσω.

Ποιος θα καταλάβει αυτό που θέλω να γράψω; Μήπως να τα έγραφα πιο απλά (ίσως έχετε παρατηρήσει την αλλαγή του ύφους των κειμένων μου το τελευταίο διάστημα); Μήπως κάνω λάθος με αυτό που θα δημοσιεύσω; Μήπως δεν καταφέρνω εγώ προσωπικά να περάσω τα μηνύματα που θέλω; Μήπως να έγραφα κάτι διαφορετικό αντί να χάνω το χρόνο μου, εξηγώντας τόσο απλά πράγματα; Μήπως, μήπως…

Η εργασία του blogger του στοιχήματος είναι παρεξηγημένη.

Όμως τελικά ακόμα κι ένας παίκτης να σταματήσει να χάνει, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Ακόμα και να σταματήσει το στοίχημα ένας χαμένος παίκτης, θα το θεωρήσω επιτυχία για τα κείμενά μου! Μακάρι να μπορούσα να κάνω όλους τους αναγνώστες να κερδίσουν λεφτά σήμερα! Είναι πολύ δύσκολο. Οπότε ακόμα και το να σταματήσουν να χάνουν είναι επίτευγμα για μένα!

Ένα blog για στοίχημα είναι χαμένο χωρίς προγνωστικά στοιχήματος

Όλα τα παραπάνω βεβαίως δεν έχουν σκοπό να μειώσουν πρώτα από όλα τα προγνωστικά που δημοσιεύουν οι φίλοι/συνεργάτες μου και κατά δεύτερον την προσπάθεια των άλλων Ελληνικών στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Τα προγνωστικά είναι απαραίτητα σε ένα blog για το στοίχημα, ακόμα κι αν δεν πετυχαίνουν ποτέ!

Για το μοναδικό λόγο, ότι όλοι μας ως παίκτες ενδιαφερόμαστε για το σημερινό αγώνα! Θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και τις αναλύσεις μας. Να δούμε πώς βλέπει ο απέναντί μας το ματς. Να κάνουμε μια κουβέντα, να δούμε αν τελικά και κάποιοι άλλοι μοιράζονται την ίδια γνώμη με εμάς, οπότε να «σιγουρευτούμε» για την επιλογή μας.

Να, για παράδειγμα, σήμερα περιμένω τον Κώστα να δώσει τα δικά του προγνωστικά για τους αγώνες του Champions League. Να συζητήσουμε αν η Basel θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Schalke, αν η Napoli είναι ικανή να ξεφύγει έστω και με ένα βαθμό κόντρα στη φορμαρισμένη Arsenal κι αν οι Milan και Barcelona θα βγουν νικήτριες εκτός έδρας απέναντι σε Ajax και Celtic αντίστοιχα.

Θα έχουν επιτυχία τα προγνωστικά; Για τους περισσότερους αναγνώστες αυτό έχει σημασία. Όχι άδικα, αφού ψάχνουν το εύκολο χρήμα. Κάτι που είχε φανεί και πέρσι κατά τη διάρκεια του EURO 2012, όταν τα επιτυχημένα προγνωστικά του Χάρη είχαν βάλει τη θεωρία του στοιχήματος στο περιθώριο!

προγνωστικά-στοιχήματος-εφημερίδαΌμως στο τέλος, εκείνο που μετράει κατά την άποψή μου είναι να βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι ως παίκτες. Διαφορετικά σήμερα θα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες, που θα ψάχνουμε ανάμεσα σε τόμους εφημερίδων και σε άπειρες ιστοσελίδες τα προγνωστικά που θα μας πείσουν ότι θα κερδίσουμε χρήματα. Διαβάστε τα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε τη μελέτη σας, αλλά πρώτα βάλτε ένα πλάνο στη στοιχηματική σας ζωή ξεκινώντας από το πώς θα κερδίσετε στο στοίχημα!

Αλήθεια, τώρα που φτάσατε μέχρι εδώ κάτω, πόσες νέες καρτέλες έχετε ανοίξει από τα links που συμπεριέλαβα στο παραπάνω άρθρο; Ακόμα και κανένα link να μην πατήσατε, τουλάχιστον δε σταματήσατε να διαβάζετε στην πρώτη παράγραφο! Κάτι είναι κι αυτό.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.