Τρεις ομάδες που φαίνεται να συγκεντρώνουν την προτίμηση των παικτών στο στοίχημα σήμερα είναι η AIK, η Den Bosch και η Cambuur. Και οι τρεις περιλαμβάνονται στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, τη στιγμή που οι αποδόσεις τους πέφτουν στο διαδικτυακό στοίχημα.

den-bosch-AIK-Cambuur-αποδόσεις-στοίχημα

Η παραπάνω εικόνα, προερχόμενη από την ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων του Oddschecker, αποδεικνύει την έντονη πτωτική τάση των αποδόσεων αυτών. Για περισσότερη λεπτομέρεια, κάντε κλικ πάνω στην εικόνα.

Στο μεταξύ, αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν και τα γραφήματα της Betfair. Μόνο που εξαιτίας του χαμηλού προς το παρόν τζίρου των στοιχημάτων, δεν είναι το ίδιο εμφανής το μέγεθος της μεταβολής των αποδόσεων.

den-bosch-AIK-Cambuur-στοίχημα-αποδόσεις-betfair

Τι λένε τα προγνωστικά για AIK, Den Bosch και Cambuur;

Ποσώς με ενδιαφέρει. Είτε υπάρχει ομοφωνία μεταξύ των tipsters, είτε ο κορυφαίος όλων προβλέπει νίκη για αυτές τις ομάδες, η πτώση των παραπάνω αποδόσεων μαρτυρά πως οι περισσότεροι παίκτες βλέπουν ως value bets τα συγκεκριμένα στοιχήματα. Γιατί να τους αμφισβητήσω, αφού ρισκάρουν τα χρήματα που με κόπο κέρδισαν, ρίχνοντας τις αποδόσεις σε χαμηλότερα επίπεδα;

Τώρα γιατί πέφτουν οι αποδόσεις και γιατί τα παραπάνω στοιχήματα περιέχουν value σύμφωνα με την πλειοψηφία των παικτών δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι αναλυτές από εμένα, όπως ο Κώστας που προχθές πρόλαβε να αναφερθεί στην απόδοση της Paris Saint Germain πριν εκείνη πέσει ακόμα και στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα!

Μπορείτε φυσικά να εξερευνήσετε το διαδίκτυο και να αναλώσετε τις ώρες σας στις αθλητικές εφημερίδες, προκειμένου να διαβάσετε τις προτάσεις για τους αγώνες αυτούς. Αμφιβάλλω όμως αν στο τέλος δε θα πειστείτε κι εσείς οι ίδιοι πως υπάρχει αξία στα στοιχήματα αυτά.

Άρα στοιχηματίζουμε σε τριάδα ΑΙΚ Στοκχόλμης, Καμπούρ και Ντεν Μπος;

Είναι ένας τρόπος κι αυτός. Να στοιχηματίσετε στην τριάδα του Πάμε Στοίχημα, για αυτό και ανέφερα τις ομάδες με την… Ελληνική τους ονομασία, όπως εμφανίζονται στο καινούριο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Θα τους βρείτε στους κωδικούς 104, 116 και 119.

κουπόνι-πάμε-στοίχημα-προγνωστικά

Οι δύο εξ αυτών προσφέρονται και για στοίχημα ανά δυάδα (Cambuur και AIK), οπότε και θα πρότεινα να αφήσετε στην άκρη την Den Bosch. Εάν τη συμπεριλάβετε, θα εξακολουθήσετε να στοιχηματίσετε με value σε ολόκληρη την τριάδα. Απλά θα αυξήσετε τη διακύμανση του κεφαλαίου σας, αφού είναι ευκολότερο (δηλαδή συχνότερο)να κερδίζει κανείς δυάδες, παρά τριάδες!

Το καλύτερο φυσικά θα είναι να στοιχηματίσει κανείς σε μονό αποδεκτό αντί σε παρολί τους παραπάνω αγώνες. Πού θα το κάνετε αυτό; Μια καλή αρχή είναι στις προσωρινά νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο.

Να θυμάστε βέβαια πως η πτώση των αποδόσεων δε σημαίνει πως θα υπάρχει value επ’ άπειρον! Κάπου βρίσκεται η δίκαιη τιμή των αποδόσεων, που θα συμπίπτει με την πραγματική πιθανότητα. Αν κάπου η πτώση τερματίσει και επέλθει ισορροπία, τότε λογικά το value θα έχει χαθεί. Ωστόσο εάν η πτώση συνεχιστεί, πιθανόν το 1,95 της AIK, το 4,75 της Cambuur και το 2,95 της Den Bosch που θα βρείτε στο Πάμε Στοίχημα, πολύ πιθανόν να αξίζουν ένα ποντάρισμα.

Και τέλος, μη ξεχνάτε πως δε στοιχηματίζουμε χωρίς πλάνο. Καλά θα κάνετε να καταστρώσετε τα σχέδιά σας, ακολουθώντας ένα τυπικό σύστημα στο στοίχημα, ακόμα κι αν αποφασίσετε να συμπορευθείτε με το πλήθος στα σημερινά στοιχήματα. Διότι αν βιαστείτε να ποντάρετε ένα μεγάλο μέρος του αρχικού σας κεφαλαίου σήμερα, θα πρέπει να φανείτε πολύ τυχεροί για να κερδίσετε στο στοίχημα σε βάθος χρόνου. Όσες πτώσεις αποδόσεων κι αν αναλύσω μέσω του Στοίχημα Online!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.