Μεγάλος σχετικά όγκος στοιχημάτων οδηγεί την απόδοση της Anzhi Makhachkala σε νέα υψηλά. Είναι άραγε οι ειδήσεις, οι εκτιμήσεις δημοφιλών tipsters, ή η ψυχολογία των παικτών που σπρώχνουν την απόδοση προς τα επάνω; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το έξυπνο χρήμα δεν μπορεί να κρυφτεί στους αποψινούς αγώνες του Europa League.

europa-league-γραφήματα-αποδόσεις-στοίχημα

Ο αγώνας Anzhi Makhachkala – Sheriff Tiraspol ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Υπό αυτήν την πίεση του χρόνου, ας δούμε τους υπόλοιπους αγώνες του Europa League, που ξεχώρισα στα γραφήματα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair. Διότι, μπορεί τα γραφήματα του Oddschecker να φανερώνουν τις μεταβολές των αποδόσεων στο σύνολο των εταιριών στοιχημάτων, το ανταλλακτήριο όμως δεν παύει να δίνει την πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της αγοράς.

Άνοδο σημειώνουν λοιπόν και οι αποδόσεις της Lazio και PSV κόντρα σε Legia Warsaw και Ludogorets αντίστοιχα. Ωστόσο, δεν είναι οι αγώνες που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο τζίρο από τους 5 που ξεχώρισα. Δεύτερη λοιπόν σε τζίρο στοιχημάτων έρχεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Genk και Dinamo Kiev. Εκεί η απόδοση της φιλοξενούμενης έχει κατρακυλήσει αισθητά από την αρχική της τιμή (2,50).

Ανάλογη εικόνα εμφανίζει και η απόδοση της Guimaraes, που φιλοξενείται από τη Rijeka. Τα πρώτα στοιχήματα «ταιριάστηκαν» σε αποδόσεις άνω του 3,00, για να φτάσουν αυτή τη στιγμή να «ανταλλάσσονται» στο 2,66 περίπου.

αλλαγή-απόδοσης-πάμε-στοίχημα-anzhiΑναπόφευκτα, το Πάμε Στοίχημα αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις νέες… συνθήκες (στην ουσία μια αιώνια μάχη μεταξύ προσφοράς και ζήτησης των στοιχημάτων). Έτσι βλέπω ότι πριν μια ώρα η απόδοση της Anzhi ανέβηκε στο 1,75 από το αρχικό 1,65 που υπήρχε στο έντυπο του Πάμε Στοίχημα. Την ίδια στιγμή, το διπλό από 4,00 έχει πέσει στο 3,65. Ανάλογη εικόνα και στο Genk – Dinamo Kiev, όπου πλέον το διπλό πληρώνει 2,05 φορές τα λεφτά σας, έχοντας αρχικά προσφερθεί στο 2,25. Είμαι σίγουρος ότι παρόμοιες αλλαγές θα έχετε εντοπίσει κι εσείς.

Είναι πλέον αργά να στοιχηματίσει κανείς σε αυτές τις αποδόσεις;

Δείτε τι έγραψα προχθές με αφορμή τον αγώνα Λεβαδειακός – Πανιώνιος. Πάντως αν «προλάβατε» να στοιχηματίσετε σε αποδόσεις μεγαλύτερες των τρεχουσών, πολύ πιθανόν να παίξατε σωστά. Διότι, όπως έχουμε πει, όταν η απόδοση που στοιχηματίσατε πέφτει, σημαίνει ότι πραγματοποιήσατε ένα value bet. Ή μήπως όχι;

Εσείς τι λέτε; Έχει αξία τώρα η απόδοση της Anzhi; Μήπως θα διαψευστεί το έξυπνο χρήμα σήμερα στο Europa League; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.