Αγωνιστική δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά το ευρωπαϊκό 3ήμερο. Ας ρίξουμε μια ματιά στην Premier League και σε 2 αναμετρήσεις του Σαββάτου.

Aston Villa – Cardiff

Η αναμέτρηση ανήκει στην κλάση 0,54. Στα 16 τελευταία της κλάσης αυτής έχουμε 7-6-3 (1-Χ-2).

Τάση λοιπόν δυνατή στο 1Χ αλλά όχι απίθανο και το διπλό. Στα σημεία λοιπόν το 1,85 του Πάμε Στοίχημα είναι λίγο, το μόνο σίγουρο. Η ισοπαλία περιέχει αξία αντίθετα. Με 6/16 το ποσοστό είναι 37,5% και δίκαιη απόδοση είναι το 2,67. Το γινόμενο 0,375 * 3,30 (το Χ του Πάμε Στοίχημα) ισούται με 1,2375 το οποίο είναι αρκετά γενναιόδωρο μεταξύ μας, ότι και να σημαίνει αυτό. Ρίχνω μια ματιά στις αποδόσεις έξω και σαν να διαφαίνεται μια κάποια ζήτηση. Καλό είναι να κρατήσουμε επαφή με τις μεταβολές του σημείου αυτού. Η Aston Villa έχει εμφανιστεί στις 3 από τις 16 τελευταίες αναμετρήσεις της κλάσης σαν γηπεδούχος με απολογισμό 1-2-0 (1-Χ-2).

Συμπληρωματικό της δυνατής τάσης στο 1Χ είναι και το εξής στατιστικό. Μόλις σε 1 από τα 16 τελευταία της κλάσης ο γηπεδούχος έχει καλύψει το -1,5 τέρμα, γεγονός που τονίζει ότι το «μικρό» στο μάτι 1,26 που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο Cardiff  +1,5 έχει στοιχηματική αξία.

Εναλλακτικά και το Cardiff  +1 έχει επίσης αξία στο 1,42 και σημειώνει ζήτηση ήδη.

Στις αγορές των συνολικών τερμάτων από άποψη στατιστικής της κλάσης δεν υπάρχει κάποια τάση να ξεχωρίζει.

Southampton – Hull City

Η αναμέτρηση ανήκει στην κλάση 0,27. Και εδώ έχουμε κλάση με ισχυρή τάση στο 1Χ αφού στα τελευταία 9 έχουμε 7-2-0 (1-Χ-2). Ο άσσος λοιπόν του 1,50 στο Πάμε Στοίχημα είναι τόσο γενναιόδωρος και σε αυτήν την περίπτωση που χρίζει προσοχής επίσης. Το γινόμενο ισούται με 1,50*0,78=1,17.

Η ισοπαλία στο 3,50 όμως απέχει από το να χαρακτηριστεί ως σημείο με αξία.

Ισχυρό στατιστικό ότι μόνο 1 στα 9 έχουν σκοράρει και οι 2 ομάδες. Βέβαια θεωρώ ότι αυτή η αγορά στοιχηματισμού είναι η δυσκολότερη ίσως από όλες τις βασικές.

Στα ασιατικά δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίζει. Η μόνη επιλογή που ίσως αξίζει είναι το Southampton-1 αφού 3 φορές έχει ισοφαρίσει το -1 τέρμα , 4 φορές το έχει υπερκαλύψει και μόλις 2 έχει ηττηθεί ο εκάστοτε γηπεδούχος στην κλάση αυτή.

Συνοψίζοντας θα ακολουθούσα το Cardiff  +1 και το Southampton-1 παρακολουθόντας όμως τις μεταβολές των αποδόσεων τους μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+