Δε μου αρέσει να δίνω προγνωστικά. Προτιμώ τις αναλύσεις των μεταβολών των αποδόσεων που λένε αρκετά – έως πολλά. Κάπως έτσι έφτασα να γράφω σήμερα για τις (πιθανές) νίκες του ΠΑΟΚ και της Καλλιθέας κόντρα σε Γιάννινα και Γλυφάδα αντίστοιχα.

Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Στο 1.83 η μεγαλύτερη απόδοση στο διπλό

Θυμάστε ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων που το έλεγαν Betfair; Εκεί λοιπόν, όσοι παίκτες απέμειναν να στοιχηματίζουν σε αγώνες, μεταξύ αυτών και της Ελληνικής Super League, φαίνεται ότι προτιμούν να ρισκάρουν στη νίκη του ΠΑΟΚ. Αυτό φανερώνει η παρακάτω εικόνα με τις μεταβολές αποδόσεων των δύο σημείων, του άσου και του διπλού.

Γιάννινα-ΠΑΟΚ-στοίχημα-αποδόσεις-betfair

Η απόδοση του στοιχήματος για νίκη του ΠΑΟΚ ανταλλάσσεται αυτή τη στιγμή στο 1.78 περίπου στο ανταλλακτήριο. Όμως δεν είναι η υψηλότερη απόδοση που θα βρείτε το στοίχημα αυτό. Ο StoixiMan προσφέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι με μηδενική γκανιότα. Σαν αποτέλεσμα, η νίκη του ΠΑΟΚ πληρώνει 1.80 εκεί.

Ακόμα κι αν η Betfair ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα, η επιλογή του StoixiMan θα εξακολουθούσε να είναι καλύτερη, παρόλο που εκ πρώτης όψεως προσφέρουν παρόμοιες αποδόσεις. Δείτε μια σύγκριση μεταξύ Betfair και StoixiMan που είχα επιχειρήσει πριν 1 χρόνο με αφορμή τη μηδενική γκανιότα και πάλι σε αγώνα των Ιωαννίνων. Καθαρή σύμπτωση.

Γιάννινα-ΠΑΟΚ-στοίχημα-μηδέν-γκανιότα-stoiximan

Πάντως σύμφωνα με το BetExplorer, μία από τις ιστοσελίδες που προτείνω για παρακολούθηση των μεταβολών αποδόσεων, η Paddy Power προσφέρει αυτή την ώρα τη πιο μεγάλη απόδοση στον ΠΑΟΚ: 1.83. Την ίδια στιγμή το Πάμε Στοίχημα, διαθέτει τον αγώνα Γιάννινα – ΠΑΟΚ ως μονό αποδεκτό με το διπλό να πληρώνει 1,65…

Γιάννινα-ΠΑΟΚ-στοίχημα-αποδόσεις

Τώρα αν θέλετε να διαβάσετε δεκάδες κείμενα με δηλώσεις, παρατηρήσεις κι αναλύσεις για τον αγώνα, υπάρχουν τα γνωστά δημοφιλή αθλητικά sites. Προσωπικά μου αρκούν οι παραπάνω εικόνες για να σχηματίσω άποψη. Εκτός κι αν θεωρείτε χρήσιμη πληροφορία το… ξεμούδιασμα των παικτών.

Γλυφάδα – Καλλιθέα: Η απόδοση του διπλού στο 1,55 από… 1,90!

Ακόμα πιο εντυπωσιακή η μεταβολή της απόδοσης της Καλλιθέας! Σύμφωνα με το Oddsportal, αρκετές εταιρίες στοιχημάτων ξεκίνησαν να προσφέρουν το στοίχημα του διπλού στο 1,90. Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος αποδόσεων είναι 1,55. Ο αγώνας της Football League δεν περιλαμβάνεται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, κάτι το οποίο μάλλον αφήνει αδιάφορο τους παίκτες εκτός Ελληνικών συνόρων, που ενδεχομένως να ενδιαφέρθηκαν για την παρακάτω δημοσίευση στο Google+.

Θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ και η Καλλιθέα στις σημερινές αναμετρήσεις; Αξίζουν πλέον οι τρέχουσες αποδόσεις μετά από τη σημαντική πτώση που σημείωσαν; Και τέλος, αποτελούν απόδειξη ότι υπήρξαν ευκαιρίες για value bet στους δυο αυτούς αγώνες; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.