Το στοίχημα του ΠΑΟΚ κόντρα στην AZ Alkmaar για το Europa League αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές με 250 χιλιάδες λίρες να έχουν ταιριαστεί στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, Betfair. Όμως εκείνο που «προκαλεί» είναι αναμφισβήτητα η εντυπωσιακή πτώση της απόδοσης του άσου, η οποία πλέον πλησιάζει απειλητικά το 1,50, έχοντας κάνει υψηλό στο… 2,25!

ΠΑΟΚ-az-alkmaar-europa-league

Η είδηση δεν είναι καινούρια ωστόσο. Η πτώση της απόδοσης είχε ήδη ξεκινήσει αρκετές ώρες ή και μέρες νωρίτερα. Άλλωστε χθες το πρωί εγώ ο ίδιος επισήμανα ότι η μεταβολή αυτή της απόδοσης έφερε τον αγώνα ΠΑΟΚ – AZ Alkmaar στην πρώτη θέση του πίνακα με τις μεγαλύτερες μεταβολές αποδόσεων. Πίνακα που βρίσκετε στο BetExplorer, μία από τις ιστοσελίδες που μας ενημερώνουν σχετικά με τις αλλαγές των αποδόσεων.

[box type=”info”]Κερδισμένοι όσοι αξιοποίησαν την ενημέρωση μέσω των social media![/box]

Ακόμα και το Πάμε Στοίχημα αναγκάστηκε να ρίξει την απόδοση του ΠΑΟΚ στο 1,40 από 1,95 που ήταν αρχικά στο έντυπο του κουπονιού του! Μην ξεχνάμε πως ο αγώνας προσφέρεται για στοίχημα κι ως μονό αποδεκτό από τον ΟΠΑΠ.

Τι σημαίνει η πτώση της απόδοσης του άσου στο ΠΑΟΚ – AZ Alkmaar;

Προσωπικά, δε με απασχολεί καθόλου. Για όσους ενδιαφέρονται όμως, υπάρχουν αναρίθμητες αναλύσεις των ειδικών στο διαδίκτυο, οι οποίες αναφέρουν ότι η AZ Alkmaar ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες (έως κι 8 βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός;). Με δεδομένη την πτώση που παρατηρείται στις εταιρίες στοιχημάτων, προφανώς η είδηση αυτή είναι ο κύριος λόγος που πέφτει η απόδοση του ΠΑΟΚ. Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για την πτώση της απόδοσης.

Το ζήτημα τώρα είναι:

[quote type=”center”]Στοιχηματίζουμε ή όχι σε αυτήν τη χαμηλή απόδοση του ΠΑΟΚ;[/quote]

Χαμηλή φυσικά, τηρουμένων των αναλογιών και των εξελίξεων. Χαμηλή, αφού κάποιοι ικανοί και… σβέλτοι παίκτες πρόλαβαν να στοιχηματίσουν σε αρκετά γενναιόδωρη απόδοση. Αυτοί οι παίκτες είναι που, κατά τη γνώμη μου, τοποθέτησαν το έξυπνο χρήμα στο στοίχημα του ΠΑΟΚ και παρέσυραν κι άλλους παίκτες να στοιχηματίσουν υπέρ της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Γιατί έξυπνο χρήμα;

Δείτε το αρχικό γράφημα κι επικεντρωθείτε στην πορεία της απόδοσης του ΠΑΟΚ. Κυρίως όμως στον τζίρο και τον όγκο των στοιχημάτων. Προσέξτε την αλματώδη αύξηση του τζίρου μεταξύ 2,10 και 1,80. Αφού τοποθετήθηκε το τελευταίο μεγάλο στοίχημα (αξίας περίπου 14 χιλιάδων λιρών), προφανώς προβλέποντας νίκη του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια τα στοιχήματα μετά βίας ξεπερνούν τις 4.000 λίρες κι αυτά μετρημένα.

Πιστεύετε ότι αυτοί που στοιχημάτισαν τα χρήματα αυτά, είναι χαμένοι στο στοίχημα;

Τώρα πλέον απομένει σε εμάς τους απλούς παίκτες να αποφασίσουμε αν ακόμα και τώρα μας συμφέρει να στοιχηματίσουμε υπέρ του ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει value μετά από μεγάλη πτώση της απόδοσης με άλλα λόγια.

Θα ρισκάρετε να στοιχηματίσετε στο 1,40 με 1,50 που προσφέρεται για νίκη του ΠΑΟΚ; Ή θα αναζητήστε άλλους αγώνες, όπου ακόμα οι αποδόσεις δεν έχουν… κατρακυλήσει; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.