16η αγωνιστική για την Premier League και η κορυφή έχει γεμίσει μνηστήρες. Τα πράγματα γίνονται πάντα δυσκολότερα αυτήν την περίοδο κάθε χρόνο αφού το γιορτινό πρόγραμμα είναι υπερφορτωμένο.

3 αναμετρήσεις την Κυριακή για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική και έχουμε ετοιμάσει την καρτέλα για την αναμέτρηση Norwich – Swansea. Ας δούμε τι έχουμε από τον πίνακα μας.

VALUE BETTING REPORTS 15.12.13

Για αρχή στα τελικά σημεία βγάζει μάτι η αξία που έχει φορτωθεί στο διπλό. Η τάση υπάρχει ασφαλώς αλλά λίγο το μικρό δείγμα, λίγο το εκτός έδρας, μας κάνει λογικά διστακτικούς. Αν βέβαια κάποιος παίζει με ζητούμενα τώρα, ξέρει ότι η απόδοση υπερκαλύπτει το ρίσκο. Από μεταβολή αποδόσεων τίποτα το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.

Θα πεταχτώ στα ασιατικά διότι βλέπουμε οριακή αξία στο Swansea +0,5 τέρματα. Οπότε αν κάποιος ένιωθε λίγο άβολα με το ξερό διπλό το Χ2 στην ουσία με το μισό τέρμα πλεονέκτημα στη Swansea προσφέρει κάπως παραπάνω ασφάλεια.

Τέλος στις αγορές των τερμάτων συναντάμε αξία στα 2 βασικά over (1,5 και 2,5) που για ακόμη μια φορά προβληματίζομαι. Αξία υπάρχει και στο 1,80 του Πάμε Στοίχημα για το 2-3 τέρματα και είναι ίσως από τις λίγες φορές που κάποιο σημείο του ΟΠΑΠ αποτελεί την πιο value επιλογή μας.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+