15η αγωνιστική για την Premier League και όπως κάθε φορά ας προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε στοιχηματική αξία στις σημερινές αναμετρήσεις.

Όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω έχω επιλέξει 3 αναμετρήσεις, από τις οποίες θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε στα καλύτερα δυνατά σημεία.

VALUE BETTING REPORT 07.12.13

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυση μας.

1. Manchester United – Newcastle Utd

Λοιπόν, βάσει κλάσης υπάρχει μια ελαφριά υπεροχή για το σημείο του άσσου. Ο μέσος όρος του σημείου του άσσου όμως δεν είναι εξ ορισμού 100% value. Η αξία και αρκετή μάλιστα, έχει μεταφερθεί στο σημείο του διπλού. Όμως μην μπερδευόμαστε, προσωπικά δεν εξισώνω την Everton με την σημερινή αντίπαλο των πρωταθλητών. Η γηπεδούχος έχει 2ο σερί εντός έδρας και πρέπει να ξεπεράσει την προηγούμενη ήττα άμεσα.

[quote type=”center”]Στηρίζω λοιπόν το σημείο του άσσου για την αναμέτρηση αυτή.[/quote]

Παρατηρούμε ανάποδη τιμολόγηση όσον αφορά τις αγορές των τερμάτων και κυρίως στο όριο των 2,5 γκολ. Αν και η στατιστική της κλάσης φανερώνει τάση στο κάτω των 2,5 για το εν λόγω ματς, οι εταιρείες τιμολόγησαν αντίθετα… Μία ελαφριά ζήτηση όμως παρατηρείται στο κάτω των 2,5 την ώρα που γράφω.

Θα μείνω προσωπικά στο κάτω των 3,5, αφού η απόδοση του προσφέρει μεγάλη αξία και επίσης υπάρχει ζήτηση.

2. Crystal Palace – Cardiff

Η κλάση της αναμέτρησης αυτής φανερώνει ότι όσες πιθανότητες έχει ο άσσος, άλλες τόσες έχει και το Χ2, καθιστώντας έτσι την επιλογή τελικού σημείου θέμα έμπνευσης, δικαιολογώντας μάλιστα το γεγονός ότι από άποψης μεταβολής αποδόσεων δεν παρατηρείται κάτι προκλητικό.

Στις αγορές τερμάτων όμως διακρίνεται μια τάση στο κάτω των 2,5. Οι εταιρίες όπως φαίνεται έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ήταν προετοιμασμένες, οπότε η αξία έχει εγκαταλείψει το σημείο αυτό εξ αρχής. Όμως η τάση αυτή αποτελεί τον οδηγό μας στο να δούμε θετικά το κάτω των 3,5 τερμάτων, το οποίο μας δίνει σαφώς επιπλέον ασφάλεια αλλά και περισσότερη αξία.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση στο σημείο του κάτω των 1,5 τερμάτων με τις αποδόσεις γενικά από το 3,00 να πέφτουν στο 2,60 χοντρικά.

3. West Brom – Norwich

Η τελευταία αναμέτρηση που θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο. Κλάση 0,47 και ιδιαίτερη συμπεριφορά στα τελικά όπως βλέπετε στην εικόνα. Φαβορί όμως η γηπεδούχος σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιριών. Από την στατιστική αυτή εμείς μπορούμε να πούμε ότι η κλάση 0,47 σηματοδοτεί αναμετρήσεις στις οποίες παίζεται «ανοιχτό» όπως λέμε ποδόσφαιρο.

Σε αυτό συνηγορεί το 75% άνω των 2,5 τερμάτων. Η προσοχή μας χρειάζεται στο γεγονός ότι ενώ η στατιστική στηρίζει γενικά τα «άνω», οι αποδόσεις «βλέπουν» τα «κάτω». Μας προσφέρουν αξία όπως φαίνεται στην εικόνα στα σημεία των «άνω» και μάλιστα αρκετή ώστε να μας βάζουν σε σκέψεις και αμφιβολίες. Παρόλα αυτά προσωπικά θα στηρίξω έστω και το μικρό σε απόδοση αλλά αξιοπρεπές σε αξία άνω των 1,5.

Στα ασιατικά τώρα παρατηρούμε ότι αξία περιέχουν όλα τα σημεία του πίνακα και χωρίς περαιτέρω ανάλυση δηλώνω ότι το Norwich +1,5 είναι αρκετά καλό για μένα.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+