17η αγωνιστική ημέρα στην αγαπητή μου Premier League και είμαι εδώ για να σας προσφέρω ακόμα ένα value betting report card.

Στο παρόν άρθρο λοιπόν θα ψάξουμε για στοιχηματική αξία στο παιχνίδι:

Manchester United – West Ham

Αμέσως από κάτω είναι ο γνωστός σας πλεον πίνακας με τις 3 βασικές αγορές όπως φαίνονται. Για την Manchester United έχω αναφέρει σε παλιότερο άρθρο μου ότι «θα αποτελέσει ίσως τη κότα με τα χρυσά αυγά για τις εταιρίες» οπότε ας δούμε τι μπορούμε να αποκομίσουμε από το σημερινό παιχνίδι.

VALUE BETTING REPORTS 21.12.13

Στην αγορά του τελικού σημείου εννοείται δεν θα υπήρχε η παραμικρή έννοια αξίας και το 61% επαλήθευση θα λέγαμε από μία άποψη δεν συμβαδίζει με ένα όνομα όπως της Manchester United. Εκ του ασφαλούς λοιπόν οι εταιρίες για το σημείο του άσσου και έτσι η αξία μεταφέρθηκε στο Χ και το 2. Τεράστια βέβαια στο διπλό και απολύτως λογικό. Σχόλια περισσότερα δεν μπορώ να κάνω για την αγορά τελικού αφού έχουμε δει ήδη διάφορα από τη γηπεδούχο φέτος και θα δούμε και περισσότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν πιστεύω.

Επόμενη αγορά αυτή των συνολικών τερμάτων. Γενική παρατήρηση και εδώ ότι οι εταιρείες «προ-ετοιμάστηκαν» για τζίρους στα over. Το αποτέλεσμα και εδώ δεν υπάρχει καθόλου αξία στα βασικά over. Δεν μου λέει κάτι η τιμολόγηση αυτή διότι θεωρώ ότι είναι καθαρά αποτέλεσμα του «στοιχηματικού μάρκετινγκ». Απλά τα πράγματα για εμένα. Γιατί να μην βάλω τα λεφτά μου στο σημείο με το υψηλότερο ποσοστό επαλήθευσης εφόσον ταυτόχρονα έχει και αξία; Κάτω 3,5 τέρματα λοιπόν ξεκάθαρα.

Θυμίζω τίποτα δεν είναι σίγουρο στο στοίχημα αλλά για να επιβιώσουμε σε βάθος χρόνου το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίζουμε σωστά και για μένα το εν λόγω σημείο είναι το πιο σωστό στην κατηγορία over/under.

Χωρίς να κουράζω περισσότερο, για τους ίδιους λόγους θα πάω και με το West Ham +2,5 τέρματα. το οποίο με 83% επαλήθευση θεωρητικά είναι το ισχυρότερο σημείο από όλα του πίνακα.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+