Φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της η φάση των “16” του Champions League. Δυο αναμετρήσεις σήμερα και άλλες δύο αύριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, με τα αποψινά παιχνίδια – αλλά και τα αυριανά – να έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Και για την πρόκριση, αλλά και για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Real Madrid εναντίον Schalke και Chelsea κόντρα σε Galatasaray, έχει το σημερινό μενού.

Αν ο ΟΠΑΠ το σκεφτόταν λίγο πιο “πονηρά”, πάντως, νομίζω πως δεν θα έδινε τη Real Madrid στο 1,15. Η “Βασίλισσα” έχοντας παρακαταθήκη το 6-1 με το οποίο διέλυσε τη Schalke στη Γερμανία, έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Η Real έχει να σκέφτεται το Clasico με την Barcelona και ίσως ο Carlo Ancelotti αποφασίσει να προφυλάξει παίκτες. Σίγουρα, πάντως, ο Cristiano Ronaldo θα ξεκινήσει βασικός για να αυξήσει τη συγκομιδή των 11 τερμάτων που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ο Karim Benzema δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί και δεν αποκλείεται να δούμε παίκτες όπως οι Alvaro Morata, Jese και Asier Illarramendi είτε να ξεκινούν βασικοί για τη Real Madrid είτε να μπαίνουν σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Στη Schalke (στο 12,50) το γνωρίζουν καλά πως το μόνο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν είναι μια καλή εμφάνιση κι ένα αποτέλεσμα που θα γλυκάνει κάπως τις εντυπώσεις από το διασυρμό στη “Veltins Arena”. Οι “Βασιλικοί Μπλε” είναι σε καλή κατάσταση μέσα στο 2014, αλλά στο μοναδικό “σοβαρό” τεστ που έδωσαν, γνώρισαν ακόμη μια βαριά ήττα – 5-1 από την Bayern Munich. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει ο Jens Keller που θα στηριχθεί στον Klaas-Jan Huntelaar που σκοράρει ακατάπαυστα από τη στιγμή που επέστρεψε από τραυματισμό. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω το 1,15 στον άσο – θυμηθείτε το παράδειγμα της Paris Saint Germain που έμεινε στο 1-1 με τη Leverkusen μετά το 4-0 στη Γερμανία. Σίγουρα, πάντως, θα ποντάρω στον Ronaldo για σκόρερ του πρώτου γκολ – στο ίντερνετ…

Πολύ χαμηλά βρίσκεται και ο άσος της Chelsea (στο 1,35) στο παιχνίδι με τη Galatasaray. Σίγουρα οι “Μπλε” έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση, αλλά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Πόλη τους δίνει το δικαίωμα να “ποντάρουν” και στο 0-0 (στο 12,00 στην αγορά Ακριβές Σκορ). Ο Jose Mourinho και οι παίκτες του θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το… χειρουργείο που τους πέρασε ο διαιτητής στην ήττα 1-0 από την Aston Villa εκτός έδρας και να αφοσιωθούν στην επιστροφή του Didier Drogba (στο 10,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) στο Stamford Bridge. Ο Ιβοριανός θα είναι συγκινημένος αλλά δεν θα αφήσει να πάει χαμένη όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί. Η απουσία του David Luiz είναι σημαντική για την Chelsea, αλλά έχει μάθε να ζει δίχως τον Βραζιλιάνο.

Ο Roberto Mancini έφυγε μάλλον σαν αποτυχημένος από την Αγγλία και τη Manchester City και, μετά τον αποκλεισμό της Juventus, θέλει να αποκαταστήσει ακόμη περισσότερο τη φήμη του στην Ευρώπη. Τι καλύτερος τρόπος να το κάνει με μία πρόκριση μέσα στο Λονδίνο; Ο Drogba είναι σε καλή κατάσταση, εμπειρία υπάρχει στα πρόσωπα των Felipe Melo (στο 25,00) και Wesley Sneijder (στο 15,00) αλλά το κακό είναι πως η Galatasaray εκτός έδρας… παραπαίει. Αμφιβάλλω ακόμη κι αν καταφέρει η “Galata” να βγάλει με ισοπαλία το πρώτο μέρος – η Chelsea έχει κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία ματς που έχει δώσει σε νοκ άουτ αγώνες στο Champions League.

Προγνωστικά στο Champions League:

101. REAL MADRID – SCHALKE    NO GOAL     1,70

101. REAL MADRID – SCHALKE    2-3 ΓΚΟΛ     2,20

101. REAL MADRID – SCHALKE    2-0 Ή 3-0 (ΑΣ)      5,50 Ή 7,00

*************************************

102. CHELSEA – GALATASARAY  1/1 (Η/Τ)     1,95

102. CHELSEA – GALATASARAY  2-3 ΓΚΟΛ     1,80

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

121. LAMPARD        9,00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

2 Comments

  1. Η κλάση αποδόσεων στο ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΛΚΕ 4-0-0 (1-Χ-2)
    Η κλάση αποδόσεων στο ΤΣΕΛΣΙ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 19-4-1 (1-Χ-2). Το διπλό Βέρντερ-ΠΑΟ 4/11/2008 0-3
    Η κλάση αποδόσεων στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-1-2 (1-Χ-2)
    Η κλάση αποδόσεων στο ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΖΕΝΙΤ 13-0-2 (1-Χ-2). Το 1 διπλό Ιντερ-ΠΑΟ 27/11/2008 0-1

    • Kostas Vroulis on

      Για την ώρα βγήκαν και οι δύο άσοι. Για να δούμε απόψε το βράδυ. ΥΓ: Σαν την Πανάθα, κανείς…

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version