Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα λοιπόν και ας ρίξουμε μια ματιά στην Premier League.

Δύσκολο απόγευμα για την Arsenal μαρτυράνε οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι είναι κλάση 2,81 η οποία στα τελευταία 10 έχει δώσει 1-5-4 (1-Χ-2). Με βάση αυτό το στατιστικό το 1,70 περίπου της φιλοξενούμενης δεν προσφέρει και πολλά. Κατόπιν ενδιαφέρον προκαλεί και η πτώση της απόδοσης του Stoke City +1 τέρμα αλλά και του Stoke City +0,5 συνδυασμός γεγονότων που τουλάχιστον θεωρητικά φωτογραφίζει σφιχτό παιχνίδι.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η κλάση 2,81 έχει 7/10 γκολ-γκολ, το οποίο δένει με την συμπεριφορά της Stoke City στην έδρα της φέτος όπου στα 4 παιχνίδια με κλάση > 2,81 στα 3 (με Liverpool, Chelsea, Manchester United) σημειώθηκε γκολ-γκολ (0-0 με Manchester City το άλλο).

Κλάση 4,29 το Fulham – Chelsea και η τελευταία εμφάνιση της κλάσης αυτής σημειώθηκε στις 10/11/2012 Aston Villa – Manchester United 2-3. Στα τελευταία 5 έχει σημειώσει 0-1-4 (1-Χ-2). Μάλιστα 4/5 είναι διπλά στο ημίχρονο και 4/5 ο φιλοξενούμενος σημειώνει >1,5 τέρματα. Ο τελευταίος φιλοξενεί τον πρώτο και το κοινό σημείο των 2 είναι ένα και μόνο ένα: Θέλουν τους βαθμούς. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και το καλύτερο που μπορώ να φανταστώ για τους γηπεδούχους είναι το σενάριο που λέει ότι η Chelsea δεν καταφέρνει να «σκοτώσει» το ματς στο ημίχρονο, το οποίο λήγει μόνο 0-1 και με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρουν να σκοράρουν κιόλας κάνοντας το 1-1.

Γεγονός είναι η ύπαρξη ζήτησης για τον άσσο και την ισοπαλία, το οποίο μάλλον στηρίζεται στην πιθανότητα εμφάνισης κούρασης από πλευράς φιλοξενούμενων μετά το ταξίδι στην Τουρκία. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για derby. Λέτε ο Kostas Mitroglou με τον Lewis Holtby να καταφέρουν κάτι;

Ο άσσος της Hull είναι πολύ ενδιαφέρον έστω και αν από στατιστικής άποψης η απόδοση του είναι χαμηλότερη από ότι θα έπρεπε. Η κλάση της αναμέτρησης 3-4-1 (1-Χ-2) και αυτό που τονίζει είναι το πόσο δύσκολο θα είναι για την Newcastle Utd να φύγει με τους 3 πόντους. Εξάλλου η Hull φέτος έχει ηττηθεί μόλις 4 φορές και έχει δεχτεί 10 μόλις τέρματα. Επίσης είναι και από τα ματς που ο ένας νοιάζεται περισσότερο για τους βαθμούς και στην περίπτωση μας είναι η Hull. Αν θα έμπαινα σε διαδικασία να στενέψω τα όρια θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο (όχι απίθανο) να δω την Newcastle Utd να σημειώνει 2 τέρματα οπότε σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό σε 1Χ θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να καλύψουμε την ισοπαλία στο ακριβές 1-1.

Κλείνοντας μία πρόταση για funbet και μόνο, (δηλαδή «χαμηλό» ποντάρισμα) είναι το γκολ-γκολ στα 3 παραπάνω παιχνίδια το οποίο εξαιτίας του ότι δεν είναι φαβορί 3άδα στα χαρτιά λογικά θα πληρώνει καλά.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Εικόνα μέσω Flickr

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+