Υποτίθεται 30η αγωνιστική σήμερα και αύριο για την Premier League και ας ρίξουμε την καθιερωμένη ματιά στα παιχνίδια.

Ενδιαφέρον μου προκάλεσε το προφίλ της πρώτης χρονικά αναμέτρησης Hull City – Manchester City. Η κλάση βάσει αποδόσεων ΟΠΑΠ στα τελευταία 6 έχει γράψει 1-3-2 (1-Χ-2). Η Manchester City έχει 4 συμμετοχές στις 6 αυτές εμφανίσεις της κλάσης με 2 νίκες και από 1 ισοπαλία και ήττα. Το ενδιαφέρον συνεχίζεται αφού στις υπόλοιπες 2 αναμετρήσεις εμφανίζονται η Manchester United και η Chelsea σαν φιλοξενούμενοι.

Δηλαδή στα πιο πρόσφατα 6 παιχνίδια της εν λόγω κλάσης είχαμε σαν φιλοξενούμενους τις Manchester City (4), Manchester United (1) και Chelsea (1) και το κοντέρ να σημειώνει το 1-3-2 (1-Χ-2) όπως αναφέραμε στην αρχή. Η κλάση λοιπόν αυτή αποδεικνύεται επικίνδυνη για τα φαβορί.

Το τελευταίο αξιοσημείωτο στατιστικό είναι ότι στις 5/6 το ημίχρονο ήταν διπλό! Στις 3 το τελικό ήταν Χ και στις άλλες 2 άσσος και διπλό.

Οπότε τι παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε; Αν κάποιος θεωρεί ότι η Manchester City δεν επηρεάζεται από στατιστικές και τα λοιπά μπορεί να στηρίξει το διπλό της από το ημίχρονο. Αν κάποιος έχει αμφιβολίες και θέλει να δοκιμάσει μία παχουλή απόδοση σε ζητούμενα ας στηρίξει το 2/Χ ημίχρονο τελικό. Τέλος το 2 στο ημίχρονο αξίζει επίσης.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση στην οποία ίσως δεν σταθούν αρκετοί εξαιτίας της πολύ χαμηλής απόδοσης του άσσου.

Everton – Cardiff λοιπόν και η κλάση στα πιο πρόσφατα 6 έχει σημειώσει 5-1-0 (1-Χ-2). Οπότε 5/6=83,33%=1,20 δίκαιη απόδοση. Άρα το 1,28 του Ο.Π.Α.Π έχει τελικά αξία.

Η λογική λέει ότι για να φανεί αντάξια των αποδόσεων η Everton θα πρέπει να καθαρίσει το «ματσάκι» όπως το βαφτίζουν αυτές, με 2 τέρματα διαφορά. Δηλαδή λογική επιλογή είναι το Everton -1/-1,5 σε ασιατικό.

Στάση στον επόμενο φαβορί άσσο, Southampton – Norwich. 70% επαλήθευση στον άσσο παρουσιάζει η κλάση της αναμέτρησης στα τελευταία 10, γεγονός που σημαίνει δίκαιη απόδοση γύρω στο 1,42. Το 1,50 του Ο.Π.Α.Π μας καλύβει σαν αξία.

9/10 έχουν δώσει το  Over 1,5 και η απόδοση του 1,28 που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι μεν μικρή, έχει δε αξία και αυτή.

Για το Swansea – West Brom η κλάση λέει ότι ο άσσος είναι no value! Το μόνο super value σημείο για αυτήν την αναμέτρηση είναι το 2πλο στο ημίχρονο, το οποίο με 5/9 και απόδοση να κυμαίνεται στο 4,4 δίνει γινόμενο επαλήθευσης * απόδοση 2,44!!

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+