Η μεγάλη βραδιά του… David Moyes είναι η αποψινή. Ο λόγος για τον Σκοτσέζο τεχνικό της Manchester United που, λίγο ή πολύ, σήμερα το βράδυ παίζει το κεφάλι του. Με πρόκριση επί του Ολυμπιακού παρατείνει την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία των “Red Devils”, με αποκλεισμό από τη συνέχεα του Champions League ίσως πει “αντίο” ακόμη και μετά το τέλος του ματς.

Κακά τα ψέματα, το μόνο που έχει απομείνει για φέτος στη Manchester United (στο 1,45 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί κι όλα δείχνουν πως ούτε ευρωπαϊκό εισιτήριο για την προσεχή σεζόν δεν θα εξασφαλίσει, αφού έχει αποκλειστεί από το FA Cup και το League Cup κατέληξε ήδη στα χέρια της μισητής συμπολίτισσας City ενώ είναι πολύ μακριά από την τέταρτη και την πέμπτη θέση της Premier League που οδηγούν σε Champions League και Europa League, αντίστοιχα. Επομένως, ή πρόκριση επί του Ολυμπιακού ή… του χρόνου πάλι για τη Manchester United.

stoiximan-manchester-united-olympiacos-miden-gkaniota

Ο Moyes έχει να αντιμετωπίσει πολλά εσωτερικά προβλήματα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τον καβγά που είχε με τον Ryan Giggs (στο 3,50 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος) – παίκτη “σημαία” στο Old Trafford. Τέτοιος ήταν ο καβγάς που από… το φόβο του θα ξεκινήσει πιθανότατα βασικό τον Ουαλό απόψε! Το θέμα είναι εάν θέλουν να παίξουν (και) για τον προπονητή τους παίκτες-βεντέτες όπως οι Wayne Rooney (στο 5,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει), Rio Ferdinand (στο 3,50 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος σαν Άλλος Manchester United), Robin van Persie (στο 4,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) και Nemanja Vidic (στο 10,00 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος). Εκεί, πιστεύω, θα κριθεί το παιχνίδι, ίσως και η πρόκριση για τη Manchester United. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά να αλλάξει σε σχέση με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα. Ο Michel θα κοιτάξει να γεμίσει τον άξονα και να βάλει ταχύτατους παίκτες στα άκρα, με τον Hernan Perez (στο 6,00 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος), Joel Campbell (στο 5,50 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος) και Alejandro Dominguez (στο 5,50 στην αγορά Σκόρερ Οποιουδήποτε Τέρματος) να “χτυπούν” στις αντεπιθέσεις.

Θέμα προπονητικό είχαμε και στη Zenit (στο 8,00). Ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης, λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό με την Borussia Dortmund (στο 1,25 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) ανακοίνωσε τον Andre Villas-Boas ως διάδοχο του Luciano Spalletti. Βέβαια, στον πάγκο της Zenit σήμερα θα βρίσκεται ο Sergei Semak, αλλά το πρόσωπο μικρή σημασία έχει μιας και η πρόκριση έχει κριθεί, μετά τη νίκη 4-2 της Dortmund στη Ρωσία. Η Zenit θα στηριχθεί στους Hulk και Aleksandr Kerzhakov (αμφότεροι στο 4,50 ως Οποιοσδήποτε Zenit στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) – που δεν είχε ξεκινήσει στο πρώτο ματς – και θα προσπαθήσει να μπει επιθετικά μήπως και σκοράρει πρώτη και βάλει “φωτιά” στο ζευγάρι. Δύσκολα…

Ούτε, πάντως, και η Dortmund είναι… στα καλά της, όπως φάνηκε στην ήττα 2-1 από τη Gladbach στο Σάββατο στο Signal Iduna Park. Ο Jurgen Klopp για ένα ακόμη παιχνίδι δεν υπολογίζει στον Marco Reus, με τον Robert Lewandowski (στο 3,75 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση και τον Pierre-Emerick Aubameyang (έπεσε ήδη στο 5,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει από το 6,00 που άνοιξε) να τον βοηθάει. Λίγο σοβαρή να είναι η Dortmund, νομίζω θα φτάσει και σε δεύτερη νίκη επί της Zenit, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Προγνωστικά στο Champions League:

137. MANCHESTER UNITED – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1/1 (Η/Τ)     2,10

137. MANCHESTER UNITED – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NO GOAL     1,90

137. MANCHESTER UNITED – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ     2,00

137. MANCHESTER UNITED – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 Ή 3-0 (ΑΣ)      5,75 Ή 9,00

014. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

114. WELBECK         6,50

014. ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

422. VIDIC   10,00

*************************************

138. DORTMUND – ZENIT Χ/1 (Η/Τ)     4,40

138. DORTMUND – ZENIT 2-3 ΓΚΟΛ     2,20

138. DORTMUND – ZENIT 2-0 Ή 2-1 (ΑΣ)       6,00 Ή 7,50

015. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

115. AUBAMEYANG 5,00

Εικόνα: Olympiacos.org

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).