Το νέο παιχνίδι λοταριών του ΟΠΑΠ ακούει στο όνομα ΣΚΡΑΤΣ όπως διαβάζω στο διαφημιστικό/ενημερωτικό έντυπο, που αναρτήθηκε στο Synpega.gr και εντοπίστηκε από το Infobeto.com. Γιατί ΣΚΡΑΤΣ; Προφανώς επειδή στα Αγγλικά το «Ξυστό» δε λέγεται Ksysto, αλλά Scratch Card.

Μέσω του συγκεκριμένου εντύπου η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αναζητά συνεργάτες για το στιγμιαίο λαχείο της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, το ΣΚΡΑΤΣ θα φέρει πολλούς νέους πελάτες, αφού το στιγμιαίο λαχείο είναι το Νο 2 παιχνίδι σε πωλήσεις λοταριών στον κόσμο (πρώτο υποθέτω είναι το μπίνγκο). Συνολικά όπως φαίνεται θα υπάρχουν 4 ειδών ΣΚΡΑΤΣ:

  1. Τυχερά φλουριά: Το ΣΚΡΑΤΣ με θέμα τα χρήματα, στο οποίο ο πελάτης ελπίζει να βρει «νομίσματα» και «πέταλα». Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,8. Κόστος 1 ευρώ.
  2. Μετρητά 24 καρατιών: ΣΚΡΑΤΣ με θέμα το χρυσό, όπου ο παίκτης ξύνει «μπάρες χρυσού» με την ελπίδα να εμφανιστεί το σύμβολο «BAR» κυρίως. Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,4. Κόστος 2 ευρώ.
  3. Μαγικά κεράσια: Το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ παραπέμπει ήδη από το όνομά του σε καζίνο και slots (παιγνιομηχανήματα ή αλλιώς φρουτάκια). Η νίκη έρχεται με ανάλογο τρόπο, αρκεί να εμφανιστούν δηλαδή τρία όμοια σύμβολα στην ίδια σειρά. Αν τώρα είναι «κεράσια», το ποσό τριπλασιάζεται. Συχνότητα νίκης: 1 προς 4,2. Κόστος 3 ευρώ.
  4. Σμαραγδένια εφτάρια: Το κορυφαίο ΣΚΡΑΤΣ, αφού το μεγάλο βραβείο είναι μισό εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα του ΣΚΡΑΤΣ είναι τα τυχερά νούμερα και τα… σμαράγδια! Η συχνότητα νίκης είναι η μεγαλύτερη στο σύνολο των λαχείων αυτών και καθορίζεται στο 1 προς 3,9. Κόστος 5 ευρώ.

Οι μελλοντικοί συνεργάτες της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. που θα εντάξουν τα ΣΚΡΑΤΣ στην γκάμα προϊόντων, θα αποκτήσουν πιστοποίηση από την εταιρία, θα προσελκύσουν νέους πελάτες στο κατάστημά τους και θα αυξήσουν το τζίρο πωλήσεών τους. Από τη μεριά της η εταιρία προσφέρει διαφημιστική προβολή, προωθητικές ενέργειες και υποστήριξη.

Το σημαντικότερο βέβαια που προσφέρει είναι 8% καθαρή προμήθεια στους συνεργάτες του ΣΚΡΑΤΣ.

Το PDF ολοκληρώνεται με συμβουλές προς τους συνεργάτες για καλύτερες πωλήσεις. Ενδεικτικά:

  • Τοποθετούμε την γκάμα των προϊόντων ολοκληρωμένη
  • Προτρέπουμε τη δοκιμή προϊόντων
  • Παροτρύνουμε για αγορά ΣΚΡΑΤΣ ή λαχείων με μικρά κέρδη
  • Προβάλουμε καλύτερα τα λαχεία τοποθετώντας τα σε προθήκες
  • Χρησιμοποιούμε το προωθητικό υλικό
  • Προβάλουμε τα κερδισμένα λαχεία
  • Διατηρούμε πάντα ικανοποιητικό απόθεμα
  • Προτείνουμε στον πελάτη να αγοράσει με τα ρέστα του ΣΚΡΑΤΣ

Συνεργάτης, παίκτης ή απλός θεατής; Η απόφαση είναι δική σας.

[infobox title=’Περισσότερες Πληροφορίες’]Απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ, στα Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. ή στον ΟΠΑΠ για περισσότερες πληροφορίες.[/infobox]

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

3 Comments

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version