Για να παίξει το περασμένο Σάββατο στο Γκέιτσχεντ (όπου έχασε με σκορ 1-0), η Μπρέιντρι ταξίδεψε 428 χιλιόμετρα προς βορρά και τα προάστια του Νιούκαστλ . Αμέσως μετά η ομάδα από το Εσσεξ “κατηφόρισε” 245 χιλιόμετρα προς τη δυτική ακτή της Αγγλίας, ώστε να αντιμετωπίσει την περασμένη Τρίτη τη Σάουθπορτ – την οποία κέρδισε με το ευρύ 4-0! Περίπου 48 ώρες μετά και καμιά 150αριά χιλιόμετρα προς της ενδοχώρα του νησιού, το σημερινό βράδυ τη βρίσκει στο άλσος Σέι του Χάλιφαξ, όπου οι γηπεδούχοι την περιμένουν για να δοκιμάσουν την κόπωση της από τα συνεχόμενα μακρά ταξίδια.

Ο άσος για την αρκετά καλή φέτος Χάλιφαξ κυμαίνεται από το 1,70 και οριακά φτάνει σε κάποιες εταιρείες στο 1,90. Πρόκειται για την ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα – συγκεκριμένα 49 – με 15 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα!  Για την γαλανόλευκη ομάδα του Γιόρκσαϊρ, το άλσος του Σέι – όπου βρίσκεται η ομώνυμη έδρα της – είναι ορμητήριο στη “μάχη” της ανόδου, την οποία βρέθηκε ανέλπιστα να δίνει φέτος. Εκεί το περασμένο Σάββατο κέρδισε ακόμα και την πανίσχυρη (για τα δεδομένα της κατηγορίας) Λούτον με σκορ 2-0!

Αναμενόμενα όποιος γνωρίζει τα παραπάνω σκέφτεται να ποντάρει τον άσο. Δεν υπάρχει λόγος να “φρενάρω” τη συγκεκριμένη τάση, την οποία έχει η πλειονότητα των παικτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, αφού τις τελευταίες ώρες οι εταιρείες στοιχημάτων ρίχνουν την απόδοση της πιθανής νίκης των “Shaymen”.

Προσοχή όμως! Η Μπρέιντρι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες δεν κοντράρεται για άσους που πληρώνουν μόλις 1,70! Αυτό το τελευταίο το αναφέρω γιατί στο στοίχημα όσο σημαντική είναι η στατιστική, η φόρμα και τα τελευταία νέα ενός αγώνα, άλλο τόσο σημαντική είναι η απόδοση – και εδώ το 1,70 είναι λίγο για ματς του επιπέδου της ημι-ερασιτεχνικής Κόνφερενς.

Για να προσθέσω μία πιθανή επιλογή για το σημερινό βράδυ με πιο “ζουμερή” απόδοση, αναφέρω εν κατακλείδι ότι η Χάλιφαξ έχει φέτος έφεση στις νίκες με σκορ 2-0, το οποίο σημειώθηκε και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσε στο Σέι, σε βάρος των Λούτον, Αλφρετον και Τάμγουορθ.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.