Τρομερή βραδιά η σημερινή. Μια Μεγάλη Τετάρτη που θα είναι λίγο… πιο μεγάλη από τις συνηθισμένες. Σαν κι αυτή που πέρασε την Κυριακή ο Jim Makos με τον ερχομό της κόρης! Από τις 5 το απόγευμα με τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα με τον τελικό του Copa del Rey, ο κόσμος μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ του, να πάρει το laptop ανά χείρας και να αρχίσει το Live Στοίχημα. Διάθεση και… ευρώ να υπάρχουν.

Το φινάλε της βραδιάς έχει Clasico. Barcelona (στο 2.40) εναντίον Real Madrid (στο 2.55) στον τελικό του Copa del Rey, σε παιχνίδι που γίνεται στο Mestalla της Valencia και βρίσκει τις δυο ομάδες με προβλήματα και σε εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα.

Προ μηνός η Barcelona είχε επικρατήσει με 4-3 της Real στο Santiago Bernabeu (Benzema 2, Ronaldo – Iniesta, Messi 3), ωστόσο έκτοτε πολλά άλλαξαν. Οι «blaugrana» αποκλείστηκαν από το Champions League – από την Atletico Madrid που προπορεύεται στην Primera Division – ενώ το Σάββατο γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους – κι αυτή με σκορ 1-0 – μέσα στη Granada. Αποτέλεσμα που έριξε την Barcelona στην τρίτη θέση, δημιούργησε νέους τριγμούς στην καρέκλα του Gerardo Martino και προκάλεσε θύελλα προβληματισμού για τις συνεχιζόμενες μετριότατες εμφανίσεις του Lionel Messi (στο 4.50 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) – που έχει πετύχει 38 γκολ σε 40 εμφανίσεις φέτος…

Από την άλλη, μετά την ήττα από τη μισητή αντίπαλο στο πρωτάθλημα, η Real Madrid έβαλε πέντε γκολ στη Rayo Vallecano και από τέσσερα σε Sociedad και Almeria, ενώ ενδιάμεσα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League επί της Dortmund παίρνοντας εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του Carlo Ancelotti παρατάχθηκε δίχως τον Cristiano Ronaldo που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα. Η Real Madrid έδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει και δίχως τον Πορτογάλο, αλλά σίγουρα η απουσία του από ένα τέτοιο παιχνίδι – που πολλές φορές κρίνεται σε μια ενέργεια ενός αστέρα – θα είναι καταλυτική.

Νομίζω πως δεν φτάνουν οι Gareth Bale (στο 7.00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει), Angel Di Maria (στο 12.00), Sergio Ramos και Karim Benzema (στο 6.00) για να σταματήσουν τους Messi, Neymar (στο 7.50) και Andres Iniesta (στο 12.00) παρά τα προβλήματα που έχει η Barcelona στην άμυνα. Δεν χωράει και τρίτη σερί ήττα για την Barca που, αν σκοράρει, θα γίνει η πρώτη ομάδα που βάζει γκολ στη Real Madrid στο φετινό Copa del Rey: μετά από οκτώ αγώνες στη διοργάνωση, η «Βασίλισσα» μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία (στο πρώτο-πρώτο ματς με κάποια… Xativa) με συντελεστή τερμάτων 13-0!

Προγνωστικά στον τελικό του Copa del Rey:

132. BARCELONA – REAL MADRID      1          2.40

132. BARCELONA – REAL MADRID      1 (ΗΜ)            2.90

132. BARCELONA – REAL MADRID      1/1 (Η/Τ)         4.00

132. BARCELONA – REAL MADRID      2-3 ΓΚΟΛ       2,00

016. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

115. MESSI    4.50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).