Η προημιτελική φάση του Champions League μπαίνει στην τελική της ευθεία. Δύο επαναληπτικοί απόψε το βράδυ κι άλλοι δύο αύριο, με μια σημαντική διαφορά. Real Madrid και Paris Saint Germain που παίζουν σήμερα, έχουν σημαντικό προβάδισμα έναντι των Borussia Dortmund και Chelsea. Σε αντίθεση με αύριο που και τα δύο ζευγάρια είναι σε λεπτή ισορροπία.

Η Dortmund (στο 2,90 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) υποδέχεται τη Real Madrid (στο 2,05) με στόχο να ανατρέψει την ήττα 3-0 του πρώτου αγώνα στο Santiago Bernabeu. Δύσκολα… Η ομάδα του Jurgen Klopp έδειξε πως φέτος δεν έχει τα φόντα και τις δυνάμεις για να ανταγωνιστεί αυτή του Carlo Ancelotti. Η επιστροφή του Robert Lewandowski (στο 6,50 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) δίνει μια παραπάνω ελπίδα στη Dortmund, ωστόσο θεωρείται αδύνατο να κάνει ο Πολωνός φορ ό,τι και πέρυσι: να πετύχει τέσσερα γκολ στο Signal Iduna Park κόντρα στη Real (4-1)! Ο αρχηγός Sebastian Kehl θα απουσιάσει για τη Dortmund ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του τερματοφύλακα Roman Weidenfeller. Από την άλλη, η Real Madrid ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ του Champions League, με 13 γκολ, Cristiano Ronaldo (στο 4,50), ο οποίος προφυλάχθηκε το Σάββατο στο θρίαμβο με 4-0 επί της Sociedad στο Anoeta. Παιχνίδι, όμως, στο οποίο τραυματίστηκε ο Gareth Bale (στο 8,00) και ίσως ξεκινήσει από τον πάγκο. Η επιστροφή του Angel di Maria (στο 12,00), πάντως, δυναμώνει κι άλλο το κέντρο της Real. Δεν αποκλείω νίκη γοήτρου της Borussia, αλλά θεωρώ δεδομένο πως και η Real Madrid θα βρει δίχτυα.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, η Chelsea (στο 1,75 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) θα προσπαθήσει στο Stamford Bridge να ανατρέψει την ήττα με 3-1 από την Paris Saint Germain (στο 4,00). Η ομάδα του Jose Mourinho θα παραταχθεί δίχως τον τιμωρημένο μέσο Ramires, ωστόσο έχει τις λύσεις όπως φάνηκε και στο άνετο 3-0 επί της Stoke City το Σάββατο. Για την ομάδα του Laurent Blanc, από την άλλη, θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ, με 10 γκολ στο φετινό Champions League, Zlatan Ibrahimovic, με τον Edinson Cavani (στο 7,00) να ξεκινάει σε ρόλο «φουνταριστού». Ο Cavani, μαζί με τον Ezequiel Lavezzi (στο 9,00), ήταν στην ενδεκάδα της Napoli που είχε ηττηθεί με 4-1 στην παράταση από την Chelsea στο Λονδίνο στο ίδιο σημείο της διοργάνωσης, με τους «Blues» να φτάνουν τελικά στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου! Βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά δυο χρόνια μετά… Αν ο Fernando Torres (στο 6,50) θυμηθεί κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό, η Chelsea θα έχει ελπίδες και για τη νίκη και για την πρόκριση, γιατί αν περιμένει γκολ μόνο από τους Eden Hazerd (στο 7,00) και Oscar (στο 10,00), δύσκολα.. Αν όχι, τότε η PSG θα περάσει για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια στα ημιτελικά.

Προγνωστικά στο Champions League:

102. DORTMUND – REAL MADRID        1          2,90

102. DORTMUND – REAL MADRID        GOAL 1,30

102. DORTMUND – REAL MADRID        4-6 ΓΚΟΛ       2,10

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

112. LEWANDOWSKI         6,50

**********************************************

103. CHELSEA – PARIS SAINT GERMAIN         1                      1,75

103. CHELSEA – PARIS SAINT GERMAIN         2-3 ΓΚΟΛ                   1,85

013. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

125. TORRES 6,50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).