Ήδη από σήμερα, Σάββατο, εντοπίζονται αξιοσημείωτες πτώσεις των αποδόσεων στα στοιχήματα της τελευταίας αγωνιστικής της ελληνικής Super League. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν αύριο στις 19:00, όμως σε αρκετούς από αυτούς οι παίκτες του στοιχήματος έχουν ήδη… προγραμματίσει τις κινήσεις τους!

Μία από αυτές αφορά και την ισοπαλία στον αγώνα Πανιώνιος – Πλατανιάς.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι διαθέσιμος στις δημοφιλείς εταιρίες ιντερνετικού στοιχήματος, με εξαίρεση την Bwin και την Betfair. Συνολικά μόλις 6 εταιρίες προσφέρουν αποδόσεις για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πλατανιά, σύμφωνα με το BetExplorer. Όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα, η απόδοση του Χ βρίσκεται σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα. Κάτι ωστόσο που δεν είναι πρωτόγνωρο στους έμπειρους παίκτες, ειδικά μάλιστα όσο πλησιάζουν τα πρωταθλήματα στην ολοκλήρωσή τους.

panionios-platanias

Αξίζει όμως να παρατηρήσουμε δύο φαινόμενα σχετικά με τον αγώνα αυτόν:

  1. Η απόδοση του στοιχήματος υπέρ της ισοπαλίας φαίνεται να ανεβαίνει. Μήπως τελικά «σπάσει» το «σίγουρο» Χ;
  2. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ εξακολουθεί να προσφέρει τον αγώνα στο κουπόνι του τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, αν κι ο αγώνας προσφέρεται για συμπλήρωση… τριάδας!

Από τους υπόλοιπους αγώνες, όσον αφορά τις μεταβολές των αποδόσεων, θα ξεχώριζα τους παρακάτω με βάση την… σταθερότητα στη διακύμανση των τιμών:

  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ
  • Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
  • Εργοτέλης – Καλλονή

Αν στοιχημάτιζα σε έναν και μόνο αγώνα για τη Super League του αυριανού κουπονιού θα ήταν ο άσος του Παναιτωλικού. Το 1,55 του Πάμε Στοίχημα απορώ πως έχει διατηρηθεί τόσο ψηλά, αφού το σύνολο σχεδόν των online εταιριών στοιχημάτων προσφέρουν τον άσο σε απόδοση κοντά στο 1,50, ακόμα και 1,36! Δε θα μου κάνει έκπληξη αν στη σελίδα μας στο Facebook συμπεριληφθεί αύριο ο συγκεκριμένος αγώνας στις σημαντικότερες αλλαγές των αποδόσεων, που παρακολουθούμε καθημερινά.

Στη συνέχεια, αρκετά πιθανή είναι η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ, κρίνοντας από την πτώση που σημειώνει η απόδοσή κόντρα στο Λεβαδειακό στο διαδίκτυο. Και σε αυτόν τον αγώνα, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει απόδοση εφάμιλλη της υψηλότερης που θα βρείτε στο διαδίκτυο (1,90).

Δυστυχώς δε συμβαίνει το ίδιο στον τρίτο κατά σειρά αγώνα που ξεχώρισα. Η απόδοση του Εργοτέλη μπορεί να εμφανίζει πτωτική τάση στο ίντερνετ, φανερώνοντας μια σχετική προτίμηση των παικτών, το 1,55 όμως του Πάμε Στοίχημα είναι χαμηλότερο κι από τον μέσο όρο των 31 διαδικτυακών bookmakers που προσφέρουν τον αγώνα. Με λίγα λόγια, αν στοιχηματίζατε την παραπάνω τριάδα, μου φαίνεται ότι θα χαρίζατε ό,τι value κερδίσατε από τους δύο πρώτους αγώνες, σε αυτόν του Εργοτέλη απέναντι στην Καλλονή. Εκτός κι αν αποδειχθεί μέχρι αύριο το απόγευμα ότι ακόμα και το 1,55 είναι αρκετά γενναιόδωρο!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.