Το Στοίχημα, ως γνωστόν, δεν είναι μόνο η σωστή πρόβλεψη ενός σημείου. Στις μέρες μας, έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Ο κάθε παίκτης του Στοιχήματος μπορεί να ποντάρει σε χίλια δυο γεγονότα. Πότε θα μπει το πρώτο γκολ, πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν, τι θα γίνει πρώτα στο παιχνίδι, πόσες κίτρινες κάρτες θα υπάρξουν σε ένα παιχνίδι κτλ κτλ. Ωστόσο, τα γεγονότα που φέρνουν καλές αποδόσεις, άρα και υψηλά κέρδη, είναι η σωστή πρόβλεψη στο Ακριβές Σκορ.

Μία ιδιαίτερη αναφορά στη συγκεκριμένη αγορά, αξίζει να κάνει κανείς στον Domenico Berardi. Ποιον; Σωστά, δεν είναι και τόσο γνωστός ανά τον κόσμο, ειδικά για όσους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, τη Serie A και τη Sassuolo. Ωστόσο, για τον 19χρονο πλάγιο επιθετικό, που αγωνίζεται στην περυσινή πρωταθλήτρια της Serie B με τη μορφή δανεισμού από τη Juventus πρέπει να γραφτεί ένα μικρό κείμενο. Ο λόγος;

Ο Berardi έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 16 γκολ στη φετινή Serie A προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία. Αξία, στοιχηματική, όμως, έχουν τα 10 εξ αυτών. Γιατί;

Στις 3 Νοεμβρίου του 2013, ο Berardi οδηγεί τη Sassuolo σε μία μεγάλη νίκη με 4-3 επί της Sampdoria στο Luigi Ferraris της Γένοβας. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πέτυχε hat-trick με τα δυο εκ των τερμάτων να έρχονται από την άσπρη βούλα.

Berardi-sassouolo-milan
Ο Berardi σκοράρει για το 4-3 κόντρα στη Milan.

Η συνέχεια ήρθε στις 12 Ιανουαρίου. Η Sassuolo υποδέχεται την AC Milan και παίρνει μια ιστορική νίκη, καθώς κερδίζει με 4-3, με τον Berardi να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, η οποία μάλιστα είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 στο 13ο λεπτό!

sassouolo-milan

Και το φινάλε (;) ήρθε την Τρίτη 6 Μαΐου, όταν ο Berardi σημείωσε ακόμη ένα hat-trick, βοηθώντας τη Sassuolo να περάσει νικηφόρα με 4-3 από το Artemio Franchi της Fiorentina και να ανέβει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο 19χρονος πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του, βάζοντάς τις βάσεις για τη νίκη!

fiorentina-sassouolo

Φαντάζομαι παρατηρήσατε ένα κοινό στοιχείο σε αυτά τα τρία παιχνίδια, σωστά; Ακριβώς. Και στις τρεις περιπτώσεις που ο Berardi σημείωσε από τουλάχιστον τρία γκολ, η Sassuolo αναδείχθηκε νικήτρια με Ακριβές Σκορ 4-3!

Όπως παρατηρείτε από τα δύο πινακάκια – λείπει, δυστυχώς, αυτό από το παιχνίδι με τη Sampdoria καθώς με την πάροδο έξι μηνών ο ΟΠΑΠ τα… αποσύρει – η νίκη της Sassuolo με 4-3 επί της AC Milan παιζόταν σε απόδοση 300,00 και αυτή με το ίδιο σκορ μέσα στη Fiorentina «μόνο» με 200,00! Αν σας προκάλεσα την περιέργεια, η Sassuolo την Κυριακή 11 Μαΐου υποδέχεται την Genoa ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A επτά ημέρες αργότερα με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην… AC Milan. Λέτε να ξαναχτυπήσει ο Domenico Berardi;

ΥΓ: Ευτυχώς ή δυστυχώς, η αναφορά γίνεται μόνο στις αποδόσεις του ΟΠΑΠ και του ΠΑΜΕ Στοίχημα. Αντιλαμβάνεστε πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η ποικιλία των προσφερόμενων γεγονότων σε εταιρείες στο internet. Πόσο θα πλήρωναν οι νίκες της Sassuolo και σε τι απόδοση θα δινόταν τα «μαγικά» του κάθε Berardi…

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).