Δύσκολα μπορεί κανείς να καθορίσει τι σημαίνει επιτυχία για έναν blogger, που γράφει για στοίχημα, πόκερ κι άλλα τυχερά παιχνίδια. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Κάποιοι μετρούν την επιτυχία με την επισκεψιμότητα του blog τους, άλλοι με τα έσοδα που έχουν από τις διαφημίσεις του blog τους κι άλλοι με το πόσο θετικό βγαίνει το ταμείο τους, πλασματικό ή μη. Υπάρχουν κι άλλοι που η επιτυχία ισοδυναμεί με τον αριθμό των φίλων στο Facebook, των followers στο Twitter και των συνδρομητών τους στο mailing list.

Ναι, όλα αυτά είναι δυνατόν να μου πουν αν είμαι πετυχημένος blogger. Αν κρίνω βέβαια από τα έσοδα αυτού εδώ του blog, η αποτυχία είναι δεδομένη!

Υπάρχει όμως κι ένας άλλος τρόπος, ο καλύτερος για εμένα, να ξέρω αν πετυχαίνω με αυτά που γράφω.

[quote type=”center”]Η επιτυχία των άλλων είναι η δική μου επιτυχία![/quote]

Δείτε το παρακάτω email που έφτασε στο ταχυδρομείο μου. Ένα email που δεν ψάχνει για μεροκάματο από το στοίχημα, λίγα “στημένα” στο inbox του. Ένα email απλά για να πει ευχαριστώ. Ω, πόσο σπάνια είναι αυτά!

Όχι, δε θυμάμαι τι είχα πει πριν 2 χρόνια. Προφανώς πάνω-κάτω αυτά που λέω πάντα και σε όλους. Το θέμα είναι, ποιος ακούει; Ο παρακάτω φίλος μας, σίγουρα άκουσε.

[quote]Καλησπέρα, ήθελα να σας πω ευχαριστώ που μου είχατε δώσει συμβουλες πριν 2 χρόνια περίπου πάνω στο πόκερ. Αν δε μου είχατε πει κάποια πράγματα το πιο πιθανόν είναι σήμερα να είχα χάσει πολλά λεφτά. Πλέον βγάζω 850-950 το μήνα από το πόκερ και όσο πάει βελτιώνομαι και πιο πολύ και έχω πολλά όνειρα για το πόκερ, όπως να φύγω στο εξωτερικό και να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου.

Αυτό είναι το graph μου για τα τελευταία 100κ χέρια.[/quote]

ποκερ-γραφημα

Ακόμα κι αν δεν κέρδιζε τα χρήματα που αναφέρει, μου αρκεί που ο παίκτης αυτός δεν έχασε τα λεφτά που θα έχανε. Ακόμα κι αν πείσω κάποιον να σταματήσει τα τυχερά παιχνίδια, θα είναι για μένα μεγάλη επιτυχία. Γιατί ο στόχος καταρχήν, είναι να σταματήσουμε να χάνουμε χρήματα. Κι ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνει αυτό κανείς, είναι να απέχει από τον τζόγο παντελώς.

Το να κερδίσετε στο στοίχημα είναι το πιο δύσκολο!

Ναι, αυτό το blog καταφέρνει μετά κόπων και βασάνων να βγάζει τα έξοδά του. Ναι, έχουμε αρκετούς φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, καθημερινά γράφονται νέοι συνδρομητές στο blog, οι οποίοι θα λάβουν αυτό το άρθρο στο email τους.

Ναι, είμαι κερδισμένος παίκτης από τα τυχερά παιχνίδια.

Όμως τίποτα από τα παραπάνω δε συγκρίνεται με τη χαρά να μαθαίνεις για τους αναγνώστες-φίλους σου να πετυχαίνουν. Μόνοι τους. Με την αξία τους. Με αναμφισβήτητα πολλή δουλειά. Χωρίς στημένα, άχαστα, τυμπανοκρουσίες και αρπακολλάδικες τακτικές.

Με πολύ διάβασμα. Ανάμεσα σε άλλα, και δικών σου κειμένων.

Αυτό για μένα είναι η επιτυχία ενός blogger των τυχερών παιχνιδιών. Μην ξεχνάμε πως ο εν λόγω blogger είναι από τους πιο παρεξηγημένους bloggers του ίντερνετ!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.