Εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα δίνουν ήδη τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην SportingBet φαίνεται όμως ότι διατηρούν το χιούμορ τους, καθώς ως πιθανοί διεκδικητές του αξιώματος εμφανίζονται ο Νίκος Αλέφαντος κι ο Βασίλης Λεβέντης.

Κι αν σου (του) κάτσει; Ποια η πιθανότητα να προταθεί αλλά και να εκλεγεί ένας εκ των δύο;

Καμία θα μου πείτε, αλλά η εταιρία θέλει να σας δελεάσει, προσφέροντας πλουσιοπάροχες αποδόσεις για να ποντάρετε πάνω τους. 500 και 1.000 φορές τα χρήματά σας θα πάρετε, αν δούμε έναν εκ των δύο να ορκίζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κι άντε, για τον κύριο Αλέφαντο υποθέτω ότι χαριτολογούμε. Μήπως όμως μια αδιανόητη εκλογή του Βασίλη Λεβέντη δεν μοιάζει και τόσο… αστεία;

Πρόεδρος Δημοκρατίας γένους θηλυκού

Πέρα από το Στάυρο Δήμα και το «Άλλος» ως επιλογές στο στοίχημα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην SportingBet, υπάρχουν δυο ακόμα πιθανοί υποψήφιοι. Ή μάλλον υποψήφιες.

Πρόκειται για τη Γιάννα Αγγελοπούλου με 21 απόδοση (τρίτο φαβορί) και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη με απόδοση 101. Μόνο που εδώ πραγματικά δεν ξέρω αν ισορροπούμε πάνω στη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Να, δείτε και την εικόνα απευθείας από την σελίδα της εταιρίας, αν δε με πιστεύετε.

ekloges-stoixima-proedros-dimokratias
Στοίχημα της SportingBet για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας

Σχολή ελεύθερης κατάδυσης: «Το Χρηματιστήριο»

Με αφορμή την (ξαφνική;) πρόταση και έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, άνοιξε τις πόρτες του και λειτουργεί μια νέα σχολή ελεύθερης κατάδυσης με πιασάρικο όνομα: «Το Χρηματιστήριο».

[quote type=”center”]Βλέπετε, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας παίζεται και στο χρηματιστήριο εκτός από το στοίχημα![/quote]

Οι ενδιαφερόμενοι, ας τους αποκαλέσουμε «μικροεπενδυτές», καλούνται να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας και να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό τους. Βλέπετε, ΟΛΟΙ θέλουν να βουτήξουν στα βαθιά νερά και να πουλήσουν σαν τρελοί κάτι χαρτιά που είχαν στο συρτάρι τους.

Προσέξτε όμως: τα νερά σιγά σιγά τραβιόνται και η στάθμη της θάλασσας μειώνεται με γρήγορο ρυθμό. Μόλις την Παρασκευή το βάθος ήταν πάνω 1.000 πόντους, ενώ ήδη σήμερα βρίσκεται κάτω από τους 900! Για αυτό βιαστείτε να προλάβετε πριν φτάσουμε στα δυο δάχτυλα νερό, βάλτε τα βατραχοπέδιλα και ορμήστε στην άβυσσο του «Χρηματιστηρίου». Οι εκπαιδευτές, ας τους πούμε «αναλυτές», θα σας κατευθύνουν κατάλληλα για την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Και τέλος, επειδή θα δείτε αναρίθμητους κολυμβητές δίπλα σας να βουτάνε κι εκείνοι μαζί σας, μην τρομάξετε αν δείτε κάποιους άλλους να ανεβαίνουν από τον βυθό. Ίσως εκείνοι, ας τους πούμε «funds», να κοιτάνε να βγουν στην επιφάνεια, αντί να προσπαθούν για ένα νέο ρεκόρ κατάδυσης.

Αν τώρα δεν δείτε κανέναν, ίσως είναι επειδή πιο κάτω περιμένουν… καρχαρίες. Με ή χωρίς εισαγωγικά.

Μην ξεχνάτε ότι σε καταστάσεις πανικού, δημιουργούνται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Ή έρχεται πραγματικά το χάος. Εσείς πού θα στοιχηματίσετε; Στον «άλλον» ή στη Γιάννα;

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.