Στην κλήρωση της 14 Φεβρουαρίου είχαμε ξανά τζακ-ποτ. Προβλέπω πολύ σύντομα όμως να έχουμε υπερτυχερό. Πιθανόν την εβδομάδα που έρχεται. Στη νέα κλήρωση βγήκαν οι εξής αριθμοί :

1, 17, 19, 28, 34, 36 47

Όπως είπαμε την προηγούμενη φορά, είθισται (τουλάχιστον στις τελευταίες κληρώσεις) στο Λόττο να υπάρχουν κάποιοι κοινοί αριθμοί από προηγούμενες κληρώσεις. Συνήθως υπάρχει ένας κοινός αριθμός από την προηγούμενη κλήρωση και ένας από την προπροηγούμενη ή την προπροηγούμενη.

Στη νέα κλήρωση έχουμε επανάληψη του 36 που υπήρχε στις 11 Φεβρουαρίου και του 28 που υπήρχε στις 4 Φεβρουαρίου. Το Τζόκερ “έδωσε” 1 αριθμό, το 19. Το 1 είχε να βγει από 14 Ιανουαρίου και ήταν καιρός του να ξαναβγεί.

Παρεμπιπτόντως, η κλήρωση μοιάζει πολύ με αυτήν της 14 Ιανουαρίου.

Το “4” και τα παράγωγα του (14, 24, 34, 44) τα συναντάμε σε όλες τις τελευταίες κληρώσεις, έτσι και στη νέα κλήρωση έχουμε το 34.

Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας, αγαπάει τα περιοδικά, το διάβασμα και φυσικά το γράψιμο. Είναι παιδί της τηλεόρασης την οποία αγαπά να μισεί. Από τη μέρα που το Τζόκερ μοίρασε 18 εκ. σε 2 τυχερούς, στις 6 Νοεμβρίου, κόλλησε και έκτοτε μελετάει το Τζόκερ και το Λόττο παίζοντας με το δικό του πρωτότυπο σύστημα, το οποίο αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version