Η 17η αγωνιστική της Premier League έχει 2 δυνατά φαβορί βάσει αποδόσεων. Φυσικά μιλάμε για τους άσσους των Chelsea & Manchester United με αποδόσεις 1,25 & 1,40 αντίστοιχα.

Αξίζουν η όχι τα εν λόγω σημεία; Ας τα αναλύσουμε με τη μέθοδο της κλάσης των αποδόσεων.

Η αναμέτρηση Chelsea – Sunderland ανήκει στην κλάση 0,14. Στις τελευταίες 31 εμφανίσεις της έχει καταγράψει 23-4-4(1-Χ-2) όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.  Στα τελευταία 10 έχει γράψει 9-0-1(1-Χ-2).

Παρατηρούμε δηλαδή μία δυνατή τάση στον άσσο ειδικά στα πρόσφατα 10 παιχνίδια. Τα νέα της αποχώρησης του Jose μας είναι γνωστά. Λογικά αυτή η αλλαγή μόνο θετικά θα μπορεί να λειτουργήσει για τους «Μπλε». Είναι ένα γεγονός που ανανεώνει την ψυχολογία στα αποδυτήρια γενικά και που μπορεί να ελευθερώσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών ώστε να πλησιάσουν ξανά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Με λίγα λόγια πιστεύω ότι η γηπεδούχος έχει φτάσει και ξεπεράσει τα όρια της κατρακύλας άρα κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει η άνοδος. Δεν θα εκπλαγώ αν στο τέλος πλησιάσει και διεκδικήσει 5η-4η θέση.

Σημαντικό είναι επίσης το στατιστικό δεδομένο ότι η Chelsea έχει εμφανιστεί 6 φορές συνολικά ως γηπεδούχος στην εν λόγω κλάση, μετρώντας ισάριθμες νίκες (6-0-0) με 16-4 τέρματα. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση ήταν το 2-0 απέναντι στην Aston Villa στις 17/10/2015.

Το Manchester United – Norwich ανήκει στην κλάση 0,23. Στα τελευταία 26 έχουμε 16-4-6(1-Χ-2) με 7-1-2 στα τελευταία 10. Ισχυρό και σε αυτή την περίπτωση το σημείο του άσσου κυρίως στο εύρος των 10 πιο πρόσφατων εμφανίσεων.

Δυστυχώς υπάρχει ένα «αλλά». Η Manchester United έχει εμφανιστεί 3 φορές ως γηπεδούχος στην εν λόγω κλάση με 1-1-1(1-Χ-2). Το στατιστικό αυτό περιπλέκει εννοείται την διαδικασία επιλογής σημείου.

Το γεγονός αυτό με κάνει να στραφώ στο σημείο του Under 3,5 και εξηγώ τους λόγους.

Στις 3 αυτές εμφανίσεις της, επαληθεύτηκε σε όλες το Under 3,5. Γενικά στο πλήθος των 26 εμφανίσεων της κλάσης το σημείο επαληθεύτηκε 23 φορές!! Φέτος στα 7 εντός έδρας παιχνίδια της, το Under 3,5 έχει επαληθευτεί 6 φόρες!!

Το σημείο Under 3,5 λοιπόν δείχνει μια αρκετά ισχυρή τάση επαλήθευσης. Η Manchester United έχει σκοράρει 3 τέρματα σε 2 μόλις εντός έδρας παιχνίδια της ενώ έχει δεχτεί μόλις 1 τέρμα γεγονός που υποδεικνύει και το NG ως πιθανό σημείο επίσης.

Καλή επιτυχία!

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+