Premier League: Σύγκρουση κορυφής με βοήθεια… αριθμητική

0

Πέρυσι τέτοιον καιρό η Leicester City βολόδερνε στην ουρά της Premier League και η Manchester City διεκδικούσε τον τίτλο. Έναν χρόνο μετά και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας! Απίστευτό κι όμως… βρετανικό.

Οι «Αλεπούδες» του Claudio Ranieri δείχνουν να δικαιολογούν απόλυτα το παρατσούκλι τους. Και, παρά την ήττα από τη Liverpool την Boxing Day, ό,τι κι αν συμβεί (και) σήμερα απέναντι στους «Πολίτες», το δεδομένο είναι πως η Leicester (στο 3.87 στην 1×2-bet.gr) έχει κάνει την υπέρβασή της και έχει αναγκάσει όλο τον (ποδοσφαιρικό) κόσμο να ασχολείται μαζί της το τελευταίο δίμηνο.

Ο Ranieri το είπε ξεκάθαρα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Ξέρετε τι πιστεύω σχετικά με την ιδέα του να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα – απλά ονειρευόμαστε». Ποιος όμως μπορεί να το αποκλείσει; Η παράδοση και η στατιστική δίνουν κάθε δικαίωμα στη Leicester να ελπίζει – τουλάχιστον για το σημερινό ματς.

Η ήττα 1-0 την Boxing Day στη Liverpool έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 10 αγωνιστικών που μετρούσε η Leicester. Ήταν, μάλιστα, μόλις η τρίτη ήττα στα 27 τελευταία παιχνίδια στην Premier League (18-6-3). Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο φετινό στο οποίο οι «Αλεπούδες» απέτυχαν να σκοράρουνε ενώ διατηρούν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 37 τέρματα, μαζί με τη… Manchester City. Η Leicester έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία παιχνίδια της στο King Power Stadium, φτάνοντας συνολικά τα 31 γκολ, κερδίζοντας τα 10 εξ αυτών (10-2-2).

Η Manchester City (στο 1.87 στην 1x2-bet.gr) έχει συμπληρώσει πέντε εκτός έδρας ματς στην Premier League δίχως νίκη, το χειρότερο σερί της μετά από εκείνο του Απριλίου του 2011 – σταμάτησε στα έξι παιχνίδια. Μάλιστα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα σημείωσε μόλις ένα (1) γκολ. Ο νεοαποκτηθείς Kevin De Bruyne πάντως έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δώσει άλλες 10 ασίστ στις 23 επίσημες εμφανίσεις του με τη Manchester City.

Η παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία ταξίδια τους στη Leicester (0-2-3). Μάλιστα, η Manchester City κέρδισε πέρυσι και τα δυο παιχνίδια απέναντι στις «Αλεπούδες», αλλά ποτέ δεν έχει φτάσει στις τρεις σερί νίκες. Επιπλέον, η Leicester κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και στις τρεις προηγούμενες σεζόν. Βέβαια, οι «Πολίτες» έχουν να ηττηθούν στο τελευταίο ημερολογιακά παιχνίδι της χρονιάς από το… 2000, όταν κι έχασαν εντός έδρας από την Charlton Athletic.

Συμπερασματικά; Δείχνει αρκετά πιθανή η ισοπαλία (στο 3.88 στην 1×2-bet.gr) και μάλιστα με Goal (στο 1.54 στην 1x2-bet.gr), δηλαδή το ακριβές σκορ 1-1 (στο 6.70 στην 1x2-bet.gr) είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί.

leicester-manchester-city-στοιχημα-αποδοσεις-1x2bet

Για περισσότερες αποδόσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://bet.1×2-bet.gr/?lang=GR#/pregame//event/388529

Με δεδομένα από: http://www.bbc.com/sport/0/football/35117480

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).