Ο Δημήτρης έφτιαξε μια εφαρμογή στο διαδίκτυο, η οποία συγκεντρώνει όλα τα κουπόνια του Πάμε Στοίχημα μέχρι σήμερα. Διαβάστε τι γράφει σχετικά.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, όταν άρχισα να σκέφτομαι μεθόδους, συστήματα, και όλα τα συναφή, για να βελτιώσω την στρατηγική μου και ασφαλώς να αυξήσω τις πιθανότητες κέρδους μου στο στοίχημα, προσπαθούσα να βρω όλα αυτά τα δεδομένα που θα με οφελούσαν. Ξεκίνησα να ψάχνω, λοιπόν, για αποτελέσματα, αποδόσεις, ποσοστά, πιθανότητες που θα ήταν τα δεδομένα μου για να εφαρμόσω τα συστήματα μου. Όταν συγκέντρωσα αυτά τα δεδομένα από ξένες εταιρείες, προσπάθησα να βρω και τα αντίστοιχα για το Πάμε Στοίχημα. Δεν τα βρήκα, έκατσα τα συγκέντρωσα και τα παραθέτω δωρεάν για όλους.

Το bettingopaphistory, αν και να πω την αλήθεια δεν μ’ αρέσει ιδιαίτερα το όνομα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο άλλο, είναι μια προσπάθεια διάθεσης όλου του ιστορικού των κουπονιών του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα από όταν ξεκίνησε το 2000 έως και σήμερα (τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 2016).

Πρόκειται για μία σελίδα που όμοια της δεν υπάρχει, εξ’ ου και ο λόγος δημιουργίας της, αφού προσφέρει όλες αυτές τις πληροφορίες δωρεάν αλλά και εύκολα προσπελάσιμες και προσβάσιμες. Όπως και παραμετροποιήσιμες για όποιον το επιθυμεί. Μπορείτε να πλοηγειθείτε να αναζητήσετε, να ταξινομήσετε και να βρείτε όποια πληροφορία θέλετε άμεσα και εύκολα. Ίσως οι όροι να είναι ξένοι σε κάποιους γιαυτό και θα τους εξηγήσουμε λίγο. Προσπελάσιμες και προσβάσιμες πληροφορίες, δηλαδή ο καθένας μπορεί να δει το ιστορικό σε πλήρη μορφή ανά έτος, να το ταξινομήσει ανά κατηγορία και να αναζητήσει σε αυτό τις πληροφορίες που ψάχνει. Παραμετροποιήσιμες, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ τα δεδομένα σε όποιον το επιθυμεί, αν το επιθυμεί, ώστε να τα διαμορφώσει όπως θέλει.

Ένα παράδειγμα όλων είναι ότι κάποιος μπορεί να ψάχνει για το κουπόνι της 11/09/2009 και τις αποδόσεις της Λίβερπουλ, ενώ κάποιος άλλος για όλες τις αποδόσεις στους αγώνες της Λίβερπουλ το 2009.

Πάμε τώρα και στο δωρεάν ή το σλόγκαν της σελίδας αυτής. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητή η αξία της δωρεάν πληροφορίας, δεν θα πω δεδομένων γιατί φυσικά και δεν κατέχω αυτά τα δεδομένα, αφού είναι του ΟΠΑΠ. Όπως και το Στοίχημα Online προσφέρει τόσες πληροφορίες και γνώση δωρεάν. Το bettingopaphistory προσφέρει πληροφορίες για να τις κάνει οποιοσδήποτε δεδομένα για τα συστήματα του. Όταν κάποιοι επιτήδειοι σε διάφορα φόρουμ προσπαθούν να πωλήσουν όλο αυτό το ιστορικό σε διόλου ευκαταφρόνητες τιμές, κάνοντας λόγο για θησαυρούς και μαργαριτάρια.

Η σελίδα είναι φιλική στους χρήστες της και είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μπλογκ ή ένα υπολογιστικό φύλλο. Το μπλογκ αλλά και το φόρουμ δημιουργήθηκαν με σκοπό να υπάρχει επαφή με τους χρήστες της σελίδας αλλά και για να αναρτώνται πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για αυτούς.

Η σελίδα φιλοξενείται δωρεάν σε δοκιμαστική έκδοση, γιαυτό και η κατάληξη co.nf. Δεν έχω κανένα όφελος και κανένα κέρδος από την σελίδα, καθώς δεν χρησιμοποιώ ούτε διαφημίσεις. Θεώρησα καλό να διαθέσω τον κόπο μου σε όλους, έτσι κι αλλιώς όπως προείπαμε δεν πρόκειται για δικά μου δεδομένα παρά μόνο για την δουλειά που έκανα για την συλλογή, επεξεργασία αυτών και την δημιουργία του bettingopaphistory .

Να σημειώσω πως η ασφάλεια στους πίνακες είναι χαμηλού επιπέδου για όλους τους λόγους που εξηγήσαμε. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να κατεβάσει τα δεδομένα χωρίς καμία άδεια και έγκριση. Μπορείτε βεβαία να επικοινωνήσετε μαζί μου αν θέλετε κάτι τέτοιο, αλλά καμιά φορά κάποιοι θέλουν να οικειοποιούνται δουλειά άλλων για δική τους, και ακόμα και αν θέλει κάποιος να το κάνει η μόνη παράκληση είναι να αναφερθεί η πηγή της σελίδας. Ας πούμε η μόνη ανταμοιβή για τον όλον κόπο.

Ελπίζω να είναι χρήσιμη σε εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση, διόρθωση και πρόταση έχετε.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.