Όπως είχα… υποσχεθεί μέσω του Facebook και της σελίδας του Στοίχημα Online, με την ολοκλήρωση του EURO2016 παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία από ακόμη μία (πετυχημένη) εφαρμογή του συστήματος Martingale.

Την προηγούμενη φορά που είχα επιχειρήσει να βγάλω κέρδος μέσω του συγκεκριμένου στοιχήματος, ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που είχε γίνει στη Βραζιλία. Τότε, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο συγκεκριμένο άρθρο, το συνολικό μου ΚΑΘΑΡΌ κέρδος ήταν 210,00 ευρώ. Αυτή τη φορά, το κέρδος δεν ήταν τόσο μεγάλο, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, ωστόσο το σύστημα Martingale αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά επικερδές.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Επειδή «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», επέλεξα να ακολουθήσω και πάλι την πεπατημένη, σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική κατάθεση. Κατέθεσα, λοιπόν, το ποσό των 63 ευρώ (1+2+4+8+16+32=63) και το βράδυ της 10ης Ιουνίου, άρχισε το παιχνίδι.

Το σενάριο λίγο πολύ ήταν γνωστό. Ένα ευρώ ποντάρισμα στο πρώτο παιχνίδι ελπίζοντας να λήξει ισόπαλο, διπλασιασμός στο δεύτερο εάν δεν έβγαινε το «Χ», τετραπλασιασμός και ούτω κάθε εξής. Φυσικά, σε κάθε ισοπαλία επιστροφή στο αρχικό, ελάχιστο ποντάρισμα.

Το Γαλλία – Ρουμανία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, έληξε με 2-1 με τους οικοδεσπότες να παίρνουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά. «OK, αρχή είναι, έχουμε μέλλον μπροστά μας», σκέφτηκα. Το Αλβανία – Ελβετία (0-1) πέρασε κι αυτό έτσι, το Ουαλία – Σλοβακία (2-1) το ίδιο, μέχρι που φτάσαμε στο Αγγλία – Ρωσία (1-1), με τους Ρώσους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα. Πρώτη «νίκη» για μένα, 8,00 * 3,50 = 28,00 ευρώ.

Επιστροφή στο ένα (1) ευρώ ποντάρισμα και… show goes on. Η δεύτερη ισοπαλία ήταν… καλύτερη, αφού έφτασα στα 16,00 ευρώ και το παιχνίδι Ιρλανδία – Σουηδία (1-1), με την παρέα του Zlatan Ibrahimovic να ισοφαρίζει προς το φινάλε και μάλιστα με αυτογκόλ. Το κέρδος ήταν αξιόλογο, 16,00 * 3,20 = 51,20 ευρώ.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗ

Από εκεί και πέρα, το πράγμα κυλούσε σχετικά ομαλά. Με το ποντάρισμα στα τέσσερα (4) ευρώ ήρθε η ισοπαλία στο Πορτογαλία – Ισλανδία (1-1), με κέρδος 16,00 ευρώ. Κάπου εκεί, στις 15/6, ολοκληρώθηκε και η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO2016. Έχοντας συνολικό ποσό κοντά στα 114,00 ευρώ, έκανα την πρώτη μου ανάληψη, βγάζοντας 50,00 ευρώ. Προφανώς και μέσα έμειναν αρκετά ώστε να συνεχίσω την εφαρμογή του συστήματος Martingale.

Μπαίνοντας στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, οι ισοπαλίες συνέχιζαν να έρχονται με σταθερό ρυθμό. Το ποντάρισμά μου δεν ανέβηκε πάνω από τα οκτώ (8) ευρώ στις περισσότερες των περιπτώσεων – χαρακτηριστικό παράδειγμα το 0-0 στο Γερμανία – Πολωνία που μου απέφερε 30,40 ευρώ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήρθαν και διαδοχικές ισοπαλίες, κάτι που σήμαινε πως το κέρδος δεν ήταν μεγάλο.

Με το φινάλε και της δεύτερης αγωνιστικής, στις 18/6, βρέθηκα να έχω κοντά στα 95,00 ευρώ, επομένως προχώρησα στη δεύτερη ανάληψη, ύψος – μόνο – 30,00 ευρώ. Το τι θα έκανα στην τρίτη αγωνιστική, με τα παιχνίδια των ομίλων να είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν την ίδια ώρα, ήταν πάντα ένα δίλημμα. Τελικά επέλεξα να συνεχίσω να παίζω.

Όπως και στην περίπτωση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, έτσι και τώρα έκανα Split στο ποντάρισμα, το χώρισα δηλαδή στη μέση, και προχώρησα. Χρειάστηκε να φτάσω στα εννέα (9) ευρώ για να «ηρεμήσω» λιγάκι, με το Ουγγαρία – Πορτογαλία (3-3) να είναι συναρπαστικό σε θέαμα, αλλά και σε κέρδη: 9,00 * 4,50 = 40,50 ευρώ.

Με το φινάλε της τρίτης αγωνιστικής, έφτασα να έχω στο λογαριασμό υπόλοιπο 63,82 ευρώ, επομένως ήμουν… ίσα βάρκα ίσα πανιά. Και πλέον περίμενα τα νοκ άουτ παιχνίδια.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Πρώτο ματς στη φάση των «16», πρώτη ισοπαλία – το Ελβετία – Πολωνία (1-1). Τρίτο ματς, νέα ισοπαλία, με το ποντάρισμα μόλις στα δύο (2) ευρώ, το Κροατία – Πορτογαλία (0-0). «Τουλάχιστον χαμένος δεν θα βγω», σκέφτηκα, αν είναι να συνεχίσουν τα «Χ» με αυτό το ρυθμό. Τι το μελετούσα;;;

Η Γαλλία «γύρισε» το ματς με την Ιρλανδία (2-1), η Γερμανία έκανε πάρτι με τη Σλοβακία, το ίδιο και το Βέλγιο με την Ουγγαρία, η Ιταλία στο «φινάλε» καθάρισε την Ισπανία και η Ισλανδία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός της Αγγλία. Έλα, όμως, που το ποντάρισμά μου έφτανε πια στο ανώτατο όριο, αυτό των 32,00 ευρώ.

Και ποιο παιχνίδι ακολουθούσε; Αυτό της Πολωνίας με την Πορτογαλία, για τα προημιτελικά. Το σκορ ήταν κολλημένο από νωρίς στο 1-1 κι εγώ πανηγύρισα την πιο σπουδαία «νίκη» σε αυτό το EURO2016: 32,00 * 3,00 = 96,00 ευρώ.  Το ποσό που είχα στο λογαριασμό ανέβηκε στα 101,52 ευρώ και από εκεί και πέρα πολύ δύσκολα θα έβγαινα χαμένος.

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ… ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Συνεχίζοντας στα προημιτελικά, και το Γερμανία – Ιταλία (1-1) οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά και στα πέναλτι, κρατώντας με σταθερά σε τριψήφιο αριθμό στο λογαριασμό. Ο τελικός βρήκε το ποντάρισμά μου στα οκτώ (8) ευρώ. Και εκεί, κάτι το δοκάρι του Andre-Pierre Gignac, κάτι η αστοχία του Antoine Griezmann, έστειλαν το ματς στην παράταση και το δικό μου ποσό στα 114,12 ευρώ.

Η ομάδα του Fernando Santos και ο Cristiano Ronaldo πανηγύρισαν την κατάκτηση του EURO2016 και εγώ την πετυχημένη εφαρμογή του συστήματος για ένα ακόμη τουρνουά. Το ΚΑΘΑΡΌ κέρδος μου ουσιαστικά είναι 130,00 (50+30+50) ευρώ – όχι κι άσχημα. Απλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα βγάλω όλο το ποσό ή αν θα διατηρήσω τα 63,00 ευρώ μέσα για την επόμενη διοργάνωση που θα μπορεί να εφαρμοστεί το σύστημα Martingale.

Τελικά, όντως υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός, όπως αναφέρει και το σχετικό άρθρο του Jimmakos από τον Αύγουστο του 2013…

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

6 Comments

  1. Mία ερώτηση, οι εταιρείες στοιχημάτων απαγορεύουν ή όχι τη χρήση του συστήματος Martingale;

    • Φυσικά και δεν την απαγορεύουν, ίσα ίσα νομίζω ότι την… επικροτούν! Βεβαίως έχουν θεσπίσει και κάποια ανώτερα όρια στα πονταρίσματα για καλό και για κακό!

      • Στο Μουντιάλ του 2014 άργησε πολύ να έρθει η πρώτη ισοπαλία.. αν θυμάμαι καλά στο 14ο ματς.. έπαθε ζημιά αρκετός κόσμος..

  2. Δεν υπάρχει χειρότερο στοίχημα από το Martingale σε επίπεδο ρίσκου! Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχω δει πολλούς να καταστρέφουν μπάνκες ετών με αυτό το στοίχημα. Προσοχή! Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παρά μόνο σε διοργανώσεις που οι διαγωνιζόμενοι έχουν συμφέρον από την ισοπαλία σε επίπεδο στρατηγικής (Euro, World Cup), αν όχι καθόλου.

    • Kostas Vroulis on

      Γι’ αυτό και σε κάθε περίπτωση αναφέρω πως ξεκινάς με ένα αρχικό κεφάλαιο – όσο αντέχει η τσέπη του καθενός – και μένεις εκεί. ΔΕΝ πας παραπάνω, ΔΕΝ παρασύρεσαι, ΔΕΝ είσαι στη λογική του “άντε ακόμη ένα, άντε τώρα θα βγει”. Νομίζω πως το ξεκαθαρίζω αρκετές φορές εντός του κειμένου και αυτού και ανάλογων προηγούμενων. ΥΓ: Ευχαριστούμε για το σχόλιο!

    • Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να δαμάσεις την καταστροφική δύνη του Martingale είναι ακριβώς αυτό που πρακτικά εφαρμόζει ο Κώστας. Πρώτον θέτεις το πόσο μπορείς να χάσεις και δεύτερον το εφαρμόζεις σε διοργανώσεις ακριβώς όπως ένα παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό κύπελο διότι είναι διοργανώσεις μικρού χρονικού εύρους. Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν γίνεται να μην σημειωθούν ισοπαλίες. Βέβαια ο φίλος Giorgio σε σχόλιο παρακάτω αναφέρει ότι το 2014 καθυστέρησε…θα γίνει και αυτό είναι φυσιολογικό. Θα ήταν ενδιαφέρον να μπορούσαμε να τρέξουμε ένα back testing στις τελευταίες 10 διοργανώσεις παγκόσμια, ευρωπαϊκά, κόπα άφρικα, κόπα αμέρικα να βλέπαμε τι θα έγραφε το ταμείο.
      betakos.blogspot.com

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version