Εμείς οι Έλληνες έχουμε τον τζόγο στο αίμα μας και πολύ περισσότερο το στοίχημα καθώς και από ποδόσφαιρο γνωρίζουμε αλλά και από πολλά αθλήματα που βρίσκονται καθημερινά μέσα στο κουπόνι του στοιχήματος. Έτσι μέσα από αυτή την ενότητα θα δώσουμε μερικές συμβουλές σε όλους τους παίχτες, είτε πρόκειται για νέους είτε πρόκειται για πιο έμπειρούς, καθώς το κινητό έχει μπει πια για τα καλά στην καθημερινότητα μας και  έχουμε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο του διαδικτυακού στοιχήματος στην χώρα μας τόσο νομοθετικά όσο και φορολογικά.

Πως μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακό στοίχημα

Σίγουρα στην Ελλάδα του 2017 είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν να παίζουν στοίχημα μέσα από μια σελίδα. Για αυτούς όμως δεν γνωρίζουν, αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά είναι να  αποφασίσετε σε ποιόν bookmaker θα κάνετε εγγραφή. Μόλις συμβεί αυτό και παράλληλα κάνετε κατάθεση ένα ποσό που θα σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε είστε έτοιμος να ξεκινήσετε.

Αρχικά βρίσκουμε το ή τα αθλητικά γεγονότα που θα στοιχηματίσουμε ενώ θα πρέπει να ενημερωθούμε κατάλληλα είτε από ιστοσελίδες, για τις αποδόσεις αλλά και τα προγνωστικά στοιχήματος είτε μέσα από τα νέα των ομάδων για να δούμε ποιοι παίζουν, ποιοι έχουν κάρτες αλλά και τις σκέψεις που έχει ο προπονητής για το παιχνίδι.

Μόλις ενημερωθούμε για αυτά καλό είναι να δούμε και την παράδοση που υπάρχει ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα στοιχηματίσουμε, μιας και στην Αγγλία το συγκεκριμένο θέμα έχει αποβεί μοιραίο για πολλούς παίχτες που επέλεξαν να παίξουν κάτι διαφορετικό.

Αφού τελειώσουμε με την ενημέρωση τότε είμαστε έτοιμοι να συμπληρώσουμε το κουπόνι και να στοιχηματίσουμε το ποσό που εμείς θέλουμε.

Συμβουλές για το στοίχημα

Οι Έλληνες παίχτες θεωρούν τις περισσότερες φορές ότι τα ξέρουν όλα και αυτό δεν θα μπορούσε να εκλείψει και από το στοίχημα. Έτσι θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους τους παίχτες κάποιες συμβουλές γύρω από το στοίχημα, καθώς έτσι παίζεται και με ασφάλεια αλλά και νοιώθετε πιο άνετα στο παιχνίδι σας.

  • Ενημέρωση, το αναφέραμε αρκετά παραπάνω καθώς η σωστή ενημέρωση είναι το Α και το Ω για να καταφέρετε να κερδίσετε. Επίσης πολλοί επιλέγουν να το κάνουν μέσα από συμβουλές έμπειρών tipster, που δεν είναι άλλοι από παίχτες που καθημερινά ασχολούνται με τα νέα των ομάδων, προβάλλοντας σας τα καλύτερα προγνωστικά.
  • Επιλογή Bookmaker, επιλέξτε σωστά τον bookmaker σας με βάση τις κριτικές που έχει λάβει, με βάση παίχτες που τον έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις συνολικά σε όλα τα αθλήματα. Επίσης και το 0% γκανιότας είναι ένας καλός λόγος επιλογής ενός bookmaker.
  • Τα Μπόνους του Bookmaker, αναμφίβολα πρόκειται για το κίνητρο που θέλει ένας παίχτης να λάβει. Φανταστείτε ότι με ένα μπόνους εγγραφής που φτάνει στο 50%, ένας παίχτης μπορεί να κερδίσει χρήματα που θα χρησιμοποιήσει στο στοίχημα του με σκοπό να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα.
  • Καθορίστε Μπάτζετ, αν δεν το κάνετε μπορεί και να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα σας καθώς η απόσταση τζόγου μέχρι τον εθισμό είναι πολύ μικρή.
  • Το Ζωντανό Στοίχημα και το Live Last minute. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπηρεσία που πρέπει όλοι να κάνουμε χρήση. Το Live Bet είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας ελληνικός Bookmaker μιας και βοηθά τον παίχτη να κερδίσει. Πως; Δίνοντας του την ευκαιρία κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξει το στοίχημα. Εδώ να αναφέρουμε ότι ελληνικοί bookmakers προσφέρουν και το live last minute στοίχημα, στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε το στοίχημα ακόμη και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ενδείκνυται για παιχνίδια μπάσκετ αλλά και χάντμπολ όπου η εναλλαγή του σκορ είναι αρκετά συχνή.

Στοίχημα από το κινητό

Το στοίχημα, όπως και οι κουλοχερηδες από το κινητό είναι η νέα μόδα στην Ελλάδα, μιας και πολλοί παίχτες επιλέγουν να παίζουν από το smartphone τους είτε είναι iPhone είτε είναι Android. Το μόνο που χρειάζεται ένας παίχτης για να παίξει είναι μια καλή γραμμή Mobile Internet, 3G ή 4G και είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Το κινητό βοηθά αυτούς που έχουν επιλέξει να παίζουν live μιας και όπου και να βρίσκεστε, αλλά  και όποτε θέλετε, να αλλάξετε το στοίχημα σας.

Συμπέρασμα

Αν δεν το έχετε γνωρίσει το στοίχημα από το διαδίκτυο τότε κάντε το γρήγορα, μιας και όλοι οι Bookmakers που βρίσκονται στην Ελλάδα και νόμιμοι είναι αλλά και οι συναλλαγές σας θα είναι ασφαλής. Το mobile gaming είναι ένας εξαιρετικός τρόπος γρήγορου και απλού στοιχηματισμού όπου όλες οι εταιρίες το θεωρούν το μέλλον στον τζόγο.

Μοιράσου

Για τον αρθρογράφο

Συνεργάτης StoiximaOnline

Ο αρθρογράφος είναι συχνός επισκέπτης της ιστοσελίδας και με το παρόν κείμενο επιθυμεί να συμβάλει στην ποιότητα της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Οι γνώμες και ερμηνείες που περιέχονται στο άρθρο αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον αρθρογράφο και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του StoiximaOnline.com.