κουπόνι-στοιχήματος-sygkrisi-pame-stoixima-voulgariaΚουπόνι στοιχήματος της εταιρίας στοιχημάτων που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία δημοσίευσε πρόσφατα ιστοσελίδα πράκτορα ΟΠΑΠ, συγκρίνοντας τα διαθέσιμα παιχνίδια και αθλήματα που προσφέρει η εταιρία για στοίχημα με εκείνα του Πάμε Στοίχημα. Το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει αγώνες που πραγματοποιήθηκαν μεσοβδόμαδα. Το συμπέρασμα της σύγκρισης ήταν μάλλον απογοητευτικό, αφού το κουπόνι στοιχήματος της Βουλγάρικης EuroFootball περιελάμβανε εκτός από κατηγορίες ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων που δεν έχουν δει ποτέ οι Έλληνες παίκτες στο κουπόνι στοιχήματος του Πάμε Στοίχημα, πλήθος άλλων αθλημάτων όπως ενδεικτικά βόλεϊ, χάντμπολ και τένις.

Σύμφωνα με το PraktorasOPAP-Georgiou.com:

«Έπεσε στα χέρια μου ένα καταπληκτικό κουπόνι γίγας με πληθώρα ποδοσφαιρικών επιλογών σε χώρες όπως Ινδία, Υεμένη, Κατάρ, Σιγκαπούρη, Ομάν, Αίγυπτος, Αλγερία, Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα, Ισλανδία, Β. Ιρλανδία, Ουγγαρία, Γερμανία 3, Ρωσία 2,  Τουρκία 2, Ιαπωνία 2, Βέλγιο 2 , Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλου σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες και αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ από τα πρωταθλήματα που είχε το συγκεκριμένο κουπόνι σε νεκρά περίοδο μεσοβδόμαδα»

Όπως αναφέρει στο κείμενό του, όλοι οι πράκτορες ΟΠΑΠ θα ήθελαν ένα αντίστοιχο κουπόνι στοιχήματος στα καταστήματά τους μεσοβδόμαδα, που θα εκτόξευε τους τζίρους στο Πάμε Στοίχημα. Μάλιστα τονίζει το μεγάλο αριθμό αγώνων που προσφέρονταν για στοίχημα live.

Ποια είναι η Eurofootball που προσφέρει ένα τέτοιο κουπόνι στοιχήματος;

Καθώς δε γνώριζα κάτι για την εταιρία στοιχημάτων EuroFootball της Βουλγαρίας, πραγματοποίησα μια ολιγόλεπτη έρευνα κυρίως στην επίσημη ιστοσελίδα της όσον αφορά στο εταιρικό της προφίλ και το ιστορικό της. Με τη βοήθεια online μεταφραστή, μαθαίνουμε πως αρχικώς επρόκειτο για την εταιρία Vbulletin Ltd. (εταιρία περιορισμένης ευθύνης (ΕΠΕ) δηλαδή), η οποία ιδρύθηκε το 1993 στη Σόφια. Η πρώτη έκδοση της EuroFootball έκανε την εμφάνισή της τον Αύγουστο του 1993, ενώ η άδεια λειτουργίας για διεξαγωγή στοιχημάτων χρονολογείται στις 20 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ιστοσελίδα, το 2002 η EuroFootball ήρθε σε συμφωνία με την Ελληνική Intralot. Για τη συγκεκριμένη συμφωνία βρήκα περισσότερα στοιχεία σε ξένο άρθρο του 2002 (Novinite.com). Εκεί διαβάζουμε πως μέσω της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών, η Intralot απέκτησε το 49% της Βουλγάρικης εταιρίας στοιχημάτων, EuroFootball. Η συμφωνία προέβλεπε επενδύσεις της τάξης των 300εκ. Λεβ Βουλγαρίας (BGN). Πολύ πιο πρόσφατη είναι η είδηση για διάκριση της EuroFootball στη Βουλγαρία, σχετικά με ειδικό βραβείο στα «Επιχειρηματικά Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2012». Στην εισαγωγική παράγραφο αναφέρεται πως η EuroFootball αποτελεί μέλος του ομίλου Intralot, ενώ για τη διάκριση εκδόθηκε δελτίο τύπου από την Intralot.

Η EuroFootball έχει επίσης συνεργασία με την Quickfire από τον Ιούλιο του 2012, προκειμένου να προσφέρει παιχνίδια καζίνο μέσω της πλατφόρμας Microgaming.

Πάμε Στοίχημα vs Eurofootball: Ποιος έχει το καλύτερο κουπόνι στοιχήματος;

Μετά από αυτήν τη μικρή περίληψη σχετικά με την EuroFootball, ας συγκρίνουμε το κουπόνι στοιχήματος της Βουλγάρικης εταιρίας με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του πράκτορα ΟΠΑΠ. Ας δούμε τους Αγγλικούς αγώνες της 19ης Μαρτίου, αφού το κουπόνι στοιχήματος του Πάμε Στοίχημα επικεντρώθηκε εκείνη τη μέρα στους αγώνες του νησιού.

κουπόνι-στοιχήματος-pame-stoixima-eurofootball

Η σύγκριση των αποδόσεων είναι φυσικά ένα μικρό μέρος των αγώνων εκείνης της μέρας. Διαπιστώνει κανείς πως η EuroFootball έχει χαμηλότερες αποδόσεις από το κουπόνι στοιχήματος του Πάμε Στοίχημα. Θα παρατηρήσετε τις αισθητά μικρότερες αποδόσεις ειδικά στο στοίχημα της ισοπαλίας. Χαρακτηριστικά η γκανιότα της εταιρίας στοιχημάτων στη Βουλγαρία έχει αρκετά μεγαλύτερη γκανιότα που αγγίζει το 20%, όπως προκύπτει από τις αποδόσεις στο κουπόνι στοιχήματος και με τη βοήθεια του Excel.

κουπόνι-στοιχήματος-sygkrisi-apodoseon

Θέλουμε τελικά να γίνει η Ελλάδα Βουλγαρία στοιχηματικώς; Θέλουμε το Πάμε Στοίχημα να γίνει EuroFootball; Από άποψη επιλογών στοιχημάτων θα συμφωνήσω με τον πράκτορα. Το κουπόνι στοιχήματος της EuroFootball πραγματικά είναι ατελείωτο, προσφέροντας στους παίκτες της Βουλγαρίας αναρίθμητες επιλογές για να ποντάρουν. Ας μην ξεχνάμε και τις πολλές ευκαιρίες για ζωντανό στοίχημα που θα κρατήσουν τους παίκτες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα κόστος σε αυτήν την… υπερπροσφορά στοιχημάτων: χειρότερες αποδόσεις. Και μπορεί να μην απασχολούν τους πράκτορες οι αποδόσεις των στοιχημάτων, είμαι σίγουρος όμως ότι απασχολούν τους παίκτες.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.