vettel-grafima-apodosi-grammi-tasis-stoiximaΟ Vettel ξεκινάει σήμερα από την pole position στο Grand Prix των Η.Π.Α. αποτέλεσμα το οποίο έφερε την απόδοση του στοιχήματός για νικητή του αγώνα της Formula 1 στο 1.50. Κάποιος θα μπορούσε να προβλέψει την άριστη επίδοση του Vettel στον αγώνα κατάταξης, εφόσον εμπιστευόταν τη γραμμή τάσης που φαίνεται στο γράφημα του ανταλλακτηρίου της Betfair. Με ένα στοίχημα υπέρ των €100 στο 1.75 θα είχε εξασφαλίσει ήδη €25 στο ενδεχόμενο νίκης του Γερμανού. Με την απόδοση να ισορροπεί στο 1.50 πλησιάζοντας να επιβεβαιώσει και πάλι τη γραμμή τάσης, θα περίμενα απόψε μια καλή εκκίνηση του Vettel που θα ρίξει την απόδοσή του κάτω από το 1.50 στο live στοίχημα του αγώνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τεχνική ανάλυση για να προβλέψω εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Formula 1. Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα, πριν 4 μήνες είχα εφαρμόσει τεχνική ανάλυση στα γραφήματα του πρωταθλήματος οδηγών F1. 2 μήνες αργότερα πάλι με τη βοήθεια της τεχνικής ανάλυσης έδωσα τα δικά μου προγνωστικά για το φετινό πρωτάθλημα κατασκευαστών Formula 1, σύμφωνα με τα οποία:

  • «Η Ferrari και η McLaren χάνουν το πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1, μεγάλο φαβορί η Red Bull για την κατάκτησή του ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη από την… Lotus!
  • Η πρόβλεψή μου είναι πως η πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών η McLaren θα μειωθεί τις επόμενες εβδομάδες, τουλάχιστον μέχρι το 10% από 45%.
  • Η απόδοση της Ferrari (20.0) θα εκτοξευθεί οπότε θα πόνταρα σε ένα κατά στοίχημα στην παρούσα φάση.»

Θα επαληθευτεί η γραμμή τάσης που σχεδίασα στο γράφημα της απόδοσης του στοιχήματος για νίκη του Vettel στο σημερινό αγώνα της Formula 1; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ωστόσο η γραμμή τάσης ως ένα από τα βασικότερα στοιχεία της τεχνικής ανάλυσης, αποτελεί ένα ακόμα βοήθημα για την καλύτερη πρόβλεψή και το κέρδος μας στο στοίχημα. Όπως άλλωστε και τα επίπεδα στήριξης κι αντίστασης που χρησιμοποιήθηκαν πέρσι στο trading των αποδόσεων του Webber σε live στοίχημα Formula 1.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.