Luton, Hartlepool και Motherwell είναι τρεις μόνο από τις 9 ομάδες, των οποίων τα στοιχήματα ξεχωρίζουν για τις πτώσεις των αποδόσεων. Οι άλλες έξι είναι οι Ayr, Mainz, Augsburg, Rochdale, Brentford και Stirling όπως ανέφερα πριν λίγη ώρα στο Twitter, ενσωματώνοντας και εικόνα από τις σχετικές μεταβολές των αποδόσεων.

Τι σημαίνει η πτώση αποδόσεων στο στοίχημα;

Υπάρχουν τουλάχιστον 5 λόγοι γιατί πέφτει η απόδοση ενός στοιχήματος. Όμως με μόλις 2-3 ώρες πριν την έναρξη των παιχνιδιών, δεν νομίζω να ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή κανέναν γιατί πέφτουν οι αποδόσεις. Εκείνο που «καίει» αυτήν την ώρα τους παίκτες που έχουν σκύψει πάνω από εφημερίδες, είναι η εύρεση των καλύτερων στοιχημάτων.

Άραγε είναι τα καλύτερα στοιχήματα εκείνα των οποίων η απόδοση πέφτει;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μεγάλοι κερδισμένοι προς το παρόν είναι όσοι στοιχημάτισαν στις 9 αυτές ομάδες από το πρωί ή ακόμα κι από την Παρασκευή! Ειδικά όσοι βρίσκονται σε χώρες όπου επιτρέπεται η Betfair, θα είναι ήδη σε θέση να κερδίσουν κάνοντας trading πριν την έναρξη των αγώνων!

Το θέμα βέβαια είναι πώς πρόβλεψαν την πτώση των αποδόσεων.

Πώς εντόπισα τις πτώσεις των αποδόσεων στα παραπάνω στοιχήματα

Δεν πρόκειται για κανένα κατόρθωμα. Απλά χρειάζεται καλή οργάνωση, μεθοδικότητα κι έρευνα. Όμως για να μη σπαταλάς άδικα το χρόνο σου, μπορείς να ξεκινήσεις από τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιώ για να βρίσκω τις μεταβολές των αποδόσεων. Από εκεί κι έπειτα φυσικά απομένει σε σένα να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις το πλήθος ή θα πας κόντρα στο ρεύμα.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει το κείμενο για το value bet, όπου εξηγώ γιατί η απόδοση στην οποία κατευθύνεται ένα στοίχημα, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι η πραγματική πιθανότητα του γεγονότος! Ή πολύ απλά γιατί οποιοδήποτε στοίχημα έχει τοποθετηθεί σε μεγαλύτερη απόδοση από εκείνη, συμφέρει τον παίκτη! Κι όταν λέμε συμφέρει, εννοούμε να κερδίσει στο στοίχημα σε βάθος χρόνου.

πτώσεις αποδόσεων στα στοιχήματα από την BetfairΠιο πρόσφατο παράδειγμα πτώσης απόδοσης αποτέλεσε το στοίχημα μεταξύ Stuttgart και Rijeka για το Europa League την Πέμπτη. Αν και η Rijeka προηγήθηκε με 0-1, ο αγώνας έληξε 2-2. Μπορεί να μην επαληθεύτηκε το στοίχημα με απόδοση 11.0, αλλά τουλάχιστον απέφυγα να στοιχηματίσω στο 1.30 της Stuttgart. Κάτι που θα απέφευγα να κάνω όσον αφορά τους αντιπάλους των 9 παραπάνω ομάδων!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.